Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie horloge

Geplaatst op 22 maart 2023 om 07:52 uur

Ben je op zoek naar een leuk en betaalbaar horloge? Wil je een horloge van een echt horlogemerk en niet een exemplaar van het zoveelste trend/mode merk? Lees dan even verder, want in dit artikel schrijven we over een heel interessant Duits horlogemerk dat niet alleen zeer fraaie designs heeft maar ook over een imposante geschiedenis beschikt.

Het horlogemerk Iron Annie is absoluut interessant voor de liefhebber van mooie horloges, die ook interesse heeft in de legendarische vliegtuigindustrie. Dit Duitse horlogemerk staat erom bekend horloges te leveren van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast verwijst de naam ‘Iron Annie’ naar een specifiek vliegtuig. We hebben het dan over de JU-52 met registratie D-AQUI. Dit vliegtuig werd door de Amerikanen vanwege hun bewondering voor dit uiterst robuuste model ‘Iron Annie’ gedoopt.

De Iron Annie horloges zijn robuust, sterk en zeer betrouwbaar. Net zoals de Iron Annie vliegtuigen van destijds. In combinatie met een stukje technische verfijning, hoogwaardige afwerking en een opvallend design, maakt dit de horloges van Iron Annie een mooie optie voor de echte liefhebber en/of verzamelaar. Binnen de collectie van Iron Annie valt onder meer de diversiteit van de uitstraling van de horloges op. Bovendien biedt het merk horloges met verschillende soorten uurwerken, zoals quartz uurwerken en automatische uurwerken. Dit zorgt ervoor dat er een passend Iron Annie horloge beschikbaar is voor mensen met een uiteenlopende persoonlijke smaak of voorkeur. Het merk biedt niet alleen stijlvolle herenhorloges, maar produceert tevens prachtige modellen voor dames. Elk Iron Annie horloge wordt in Duitsland gemaakt door de beste vaktechnici op dit gebied. Met een horloge van Iron Annie schaf je dan ook gegarandeerd een horloge aan dat met de grootst mogelijke zorg is vervaardigd en niet alleen betrouwbaar, maar ook duurzaam is.

Binnen de collectie van Iron Annie vinden we de extra bijzondere Bauhaus serie. De horloges uit deze serie zijn geïnspireerd door de Bauhaus kunststroming, waarbij eenvoud en minimalisme de boventoon voeren. We vertellen je in dit artikel graag meer over twee specifieke modellen afkomstig uit deze serie van Iron Annie. Het eerste model dat we graag nader onder de loep nemen, is de Iron Annie Bauhaus 5066-1. Dit horloge is verkrijgbaar met een comfortabele zwarte lederen horlogeband, maar ook met een Milanese edelstalen horlogeband. Hiermee kies je zelf voor een meer klassieke of meer stoere variant van dit horloge. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 41 mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en is geheel passend bij de Bauhaus stroming rustig en overzichtelijk. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van K1 mineraalglas. Het horloge is tot 50 meter waterdicht. Prachtig detail bij dit horloge is de glazen bodem, waarmee je een mooi zicht hebt op het hoogwaardige automatische uurwerk van Miyota (Kal. 9132).

Iron Annie Bauhaus 5066-2

Op technisch gebied is de Iron Annie Bauhaus 5066-1 eveneens zeer compleet. Naast een datumaanduiding en secondewijzer biedt dit model namelijk ook een gangreserve aanduiding en lichtgevende indicators. Kort samengevat kies je met de Iron Annie Bauhaus 5066-1 voor een model van Duitse degelijke kwaliteit, met een unieke uitstraling. Door de rustige vormgeving van het horloge is het bovendien passend bij vrijwel iedere outfit. Dit horloge biedt zowel op technisch gebied als op het gebied van kwaliteit en vormgeving het beste van het beste en dat tegen een scherpe prijs!

Een tweede model dat eveneens afkomstig is uit de Iron Annie Bauhaus serie, is de Iron Annie Bauhaus 5066-2. Dit horloge oogt zeer chique, door de combinatie van de zwarte wijzerplaat met goudkleurige accenten. Wat betreft de horlogeband is er ook bij dit model de keuze uit een zwart lederen horlogeband, of een Milanese horlogeband van edelstaal. De horlogekast van het horloge is 12 mm dik en heeft een doorsnede van 42 mm. Deze is vervaardigd uit edelstaal. De Iron Annie Bauhaus 5066-2 Is tot 50 meter waterdicht en voorzien van K1 mineraalglas. Daarnaast is het horloge voorzien van een Miyota automatisch uurwerk (Kal. 9132). Ook hier zorgt de fraaie glazen bodem ervoor dat je je horloge echt aan het werk kunt zien. Met de datumaanduiding, secondewijzer, gangreserve aanduiding en lichtgevende indicators is ook dit horloge van Iron Annie een uitstekende keuze voor iedere liefhebber van luxe horloges.

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in één van de bovengenoemde horloges van Iron Annie, kun je deze beter bekijken bij ons in de webshop. Wij bieden bovendien nog vele ander interessante modellen van dit Duitse merk aan. Wanneer je een Iron Annie horloge bij ons als officieel dealer van het merk bestelt, kun je ervan op aan dat het een authentiek Iron Annie horloge betreft. Wij kunnen bovendien vrijwel alle horloges van dit bijzondere merk uit voorraad leveren, zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten. Ieder Iron Annie horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en duidelijke handleiding, in een luxe officiële box. Bekijk dus nu snel ons uitgebreide aanbod Iron Annie horloges en wie weet draag jij snel een prachtig Iron Annie horloge om je pols.