Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Eone Time horloges - prachtige designhorloges

Geplaatst op 26 maart 2024 om 11:05 uur

Er zijn ontzettend veel gewone horloges, maar voor bijzondere horloges hoef je toch niet lang te zoeken. Er zijn verschillende horlogemerken die zich onderscheiden met hun design en materiaalkeuze. Eone Time uit de Verenigde Staten is zo’n bijzonder horlogemerk. In dit artikel leggen we uit waarom.

Voor zowel de kenner op het gebied van hoogwaardige horloges, als diegene die niet zoveel met luxe horloges heeft, is het bekend dat Zwitserland wereldwijd hét land van de luxe horloges genoemd mag worden. In Zwitserland zijn tal van horlogemerken te vinden die hoogwaardige en fraaie horlogedesigns weten te bieden, van de welbekende Swiss made kwaliteit. Met een horloge van Zwitserse komaf, zit je dus als liefhebber van stijlvolle luxe horloges altijd goed. Toch is het zonde wanneer je je bij de aanschaf van een nieuw horloge enkel blindstaart op horloges uit Zwitserland. Er zijn door de hele wereld namelijk toonaangevende horlogemerken te vinden, die unieke en elegante horloges bieden, van bovendien zeer goede kwaliteit.

Eone Time Bradley Element Black

Wij stellen je in dit artikel graag voor aan een echt pareltje op dit gebied. We hebben het dan over een aansprekend horlogemerk, dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk Eone Time is namelijk op verschillende gebieden absoluut uniek ten noemen. Het begint al bij de bijzondere wijze van oprichting van dit merk. De oprichting van Eone Time is namelijk tot stand gekomen door het starten van een Kickstarter campagne in 2013. Hierbij werd een bedrag opgehaald dat wel 15x zo hoog was als het eigenlijke doel. Het tweede aspect dat het merk Eone Time uitzonderlijk maakt, is de reden waarom het horlogemerk werd opgericht. Hyungsoo Kim is de oprichter van het merk en ontwikkelde de ambitie horloges te produceren voor zowel mensen met- als zonder visuele handicap. Deze ambitie kwam voort uit de ervaringen die hij had met een vriend met een visuele beperking. Hierdoor kwam hij er namelijk achter dat de keuzevrijheid voor mensen met een visuele beperking zeer klein was als het ging om fraaie horloges. We kunnen hiermee stellen dat het merk Eone Time eigenlijk is ontstaan uit vriendschap, wat het horlogemerk nog eens een extra vleugje charme geeft.

De designs binnen de collectie van Eone Time zijn uitzonderlijk, zowel wat betreft uitstraling als functionaliteit. Het eerste ontwerp van het merk, de Eone Time Bradley, is absoluut ‘one of a kind’ te noemen. Met dit ontwerp heeft Hyungsoo Kim zijn doel weten te bereiken, om elegante horloges te produceren voor zowel mensen met- als zonder visuele handicap.. Het Eone Time Bradley horloge is namelijk zo ontworpen, dat het gemakkelijk op gevoel kan worden afgelezen, maar daarnaast ook gewoon zoals ieder ander horloge. Bovendien is het design absoluut stijlvol en elegant, waardoor ook mensen met een visuele handicap een horloge kunnen dragen met een trendy en smaakvol karakter. De Eone Time Bradley is daarnaast verkrijgbaar in verscheidene varianten, waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen uit modellen met een horlogeband van edelstaal, leder of canvas. Voor dit artikel hebben we twee specifieke modellen uit de collectie van Eone Time voor je geselecteerd, waarover we je graag meer willen vertellen. We beginnen graag met de Eone Time Bradley Canvas Crimson.

De Eone Time Bradley Canvas Crimson is een model voorzien van een canvas horlogeband in een aansprekende kleur rood. Dit horloge sluit met een doornsluiting. De Eone Time Bradley Canvas Crimson is verder voorzien van een horlogekast gemaakt van titanium. Dit is een materiaalsoort van zeer hoge kwaliteit, die bovendien erg licht in gewicht is. Dat zorgt ervoor dat dit horloge van Eone Time zeer comfortabel te dragen is. De horlogeplaat van het horloge is grijs van kleur, wat mooi combineert met de rode horlogeband. Het hart van het horloge wordt gevormd door een hoogwaardig Swiss made quartz uurwerk, die zorgt voor een uiterst betrouwbare en punctuele weergave van de tijd. Het horloge is tot slot tot 30 meter waterdicht. Je kiest met de Eone Time Bradley Canvas Crimson kort gezegd voor een zeer hoogwaardig horloge, dat om iedere pols een echte eyecatcher te noemen is.

Een tweede uiterst fraai Eone Time Bradley design, is de Eone Time Bradley Element Black. Dit horloge heeft met zijn horlogeband van edelstaal PVD en prachtige wijzerplaat weer een geheel andere uitstraling dan het voorgaande model. De edelstalen horlogeband is zwart van kleur en sluit met een vouwsluiting. Deze zorgt er niet alleen voor dat je goed beschermd bent tegen verlies van je horloge, maar geeft het horloge daarnaast ook een erg luxe uitstraling. De horlogekast van het horloge is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. Ook dit model is voorzien van een hoogwaardig Swiss made uurwerk en is tot 30 meter waterdicht. Al met al weer een zeer fraai voorbeeld van een uniek exemplaar uit de collectie van Eone Time.

Van vele klanten die een Eone Time horloge bij ons hebben gekocht krijgen we erg goede feedback over de horloges van dit merk. Ze geven aan dat het originele concept qua tijdwaarneming in combinatie met het fraaie design ze erg aanspreekt.

Wanneer je graag een Eone Time horloge wilt bestellen, kun je dit gemakkelijk en veilig doen bij ons in de webshop. Wij leveren deze dan met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bekijk daarom nu ons mooie aanbod Eone Time horloges in de webshop!