Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Duitse Iron Annie horloges

Geplaatst op 13 juni 2023 om 15:22 uur

Ben jij op zoek naar een fraai Duits horloge dat goede kwaliteit biedt maar ook betaalbaar is? In dit artikel schrijven we over een horlogemerk dat horloges produceert die redelijk onbekend zijn. Maar dit merk produceert juist heel interessante modellen en gebruikt daarvoor ontzettend goede uurwerken en fraaie materialen. De Iron Annie horloges moet je zeker eens bekijken!

Iron Annie Flight Control 5168-2

Een fraai horloge is voor de moderne man de ideale manier om een outfit helemaal compleet te maken. Daarnaast zijn er liefhebbers die luxe horloges verzamelen en liefhebbers die luxe horloges aanschaffen als een soort statussymbool. Mooie hoogwaardige horloges zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en van verschillende aansprekende horlogemerken.

Wanneer je graag een luxe horloge aan wilt schaffen van hoge kwaliteit, maar daarvoor niet de hoofdprijs wilt betalen, zijn er verschillende mooie horlogemerken binnen de horlogerie die een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding bieden. De horlogeproducent Pointtec uit Duitsland herbergt verschillende interessante horlogemerken die aan deze voorwaarde voldoen. De horlogemerken Junkers, Zeppelin en Iron Annie bieden ieder een uitgebreide collectie uniek vormgegeven horloges van de welbekende Duitse topkwaliteit. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan het merk Iron Annie. De naam van dit merk is afkomstig van de JU-52 vliegtuigen met registratie D-AQUI die in het verleden door de Amerikanen ‘Iron Annie’ werden genoemd. Deze naam omvat de hoge kwaliteit van de vliegtuigen destijds, de hoogstaande techniek en het robuuste en betrouwbare karakter van deze vliegtuigen. De eigenschappen die de ‘Iron Annie’ vliegtuigen toentertijd groot maakten, zijn ook de eigenschappen waarmee de Iron Annie horloges zich weten te onderscheiden van andere horlogemerken.

Daarnaast is ook diversiteit kenmerkend te noemen voor de horlogecollectie van Iron Annie. Het merk biedt diversiteit op het gebied van uitstraling van de verschillende series horloges. Daarnaast biedt het merk fraaie modellen voor zowel dames- als heren en zijn er Iron Annie horloges verkrijgbaar met zowel quartz- als automatische uurwerken. Een horloge met automatisch uurwerk functioneert daarbij door middel van beweging en een horloge met een quartz uurwerk functioneert met behulp van een batterij. We lichten in dit artikel twee modellen voor je uit van het merk Iron Annie. Het eerste horloge dat we benoemen is afkomstig uit de Amazonas serie van Iron Annie. Het gaat dan om de Iron Annie Amazonas 5994-5. Dit horloge van het merk heeft een stijlvol en klassiek karakter. De horlogeband is gemaakt van fraai leder, in de kleur bruin. Deze sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is crèmekleurig, waarop de maanfase indicatie prijkt als een echte eyecatcher. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 41mm. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De basis van dit horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk van het merk ETA. Met de datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicators en een mooie chronograaf functie is dit horloge in technisch opzicht helemaal compleet te noemen.

Het tweede horloge dat we graag nader belichten, betreft een fraai pilotenhorloge met een retro uitstraling. We hebben het dan over de Iron Annie Flight Control 5168-2. Dit horloge is voorzien van een bruine lederen horlogeband, met lichtere stiksels als een speels detail. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en wordt beschermd door k1 mineraalglas. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit (Kal. 8217A), het uurwerk is daarnaast uitgerust met 21 edelstenen. Tot slot beschikt de Iron Annie Flight Control 5168-2 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicators. Beide genoemde modellen van Iron Annie zijn in plaats van met de lederen horlogeband ook verkrijgbaar met een Milanese edelstalen horlogeband. Op deze manier kun je zelf bepalen of je liever een meer klassiek of een wat stoerder model horloge verkiest. Kort samengevat kies je met een horloge van Iron Annie voor een zeer betrouwbaar en robuust model, voorzien van de meest moderne technologie. Het merk is ook bereikbaar voor de liefhebber met een minder breed budget, waardoor de horloges van Iron Annie interessant zijn voor een breder publiek. Je kunt bij het merk terecht voor bijzondere pilotenhorloges, maar ook voor horloges in diverse andere stijlen. Met een horloge van Iron Annie om de pols, maak je iedere outfit helemaal compleet. Je bent met een horloge van dit kaliber bovendien altijd perfect bij de tijd. Wanneer jouw interesse niet alleen ligt bij mooie horloges, maar je ook geïnteresseerd bent in de indrukwekkende luchtvaartgeschiedenis, dan is Iron Annie helemaal een uitstekende keuze. Ook bij de andere merken van Pointtec, Junkers en Zeppelin, vind je horloges die tot de verbeelding spreken en die je terugvoeren naar de tijden van weleer.

Een Iron Annie, Zeppelin of Junkers horloge kun je veilig en snel bestellen bij ons in de webshop. Wij bieden van alle drie deze Duitse merken van producent Pointtec een uitgebreide collectie horloges. Bovendien zijn wij van deze merken officieel dealer, waardoor wij je altijd kunnen bedienen met de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. Ieder horloge van de bovengenoemde drie merken wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe officiële box.