Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste Zwitserse horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 18 mei 2023 om 12:38 uur

In dit artikel schrijven we over Zwitserse horloges. Deze horloges maken al jarenlang deel uit van onze collecties. In de loop der jaren hebben we bekende merken als Breitling, Oris en Tag Heuer verkocht, maar ook horloges van merken die iets minder bekend zijn, zoals van Epos, Davosa en Cornavin.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Zwitserland staat bekend als het land waar de allerbeste kwaliteit te vinden is op het gebied van luxe horloges. Het is dan ook niet zo gek dat er een groot aanbod in Zwitserland is op dit gebied. Er zijn verscheidene Zwitserse horlogemerken die het beste weten te bieden op dit gebied. In dit artikel besteden we hier graag meer aandacht aan door twee Zwitserse horlogemerken nader voor je uit te lichten. We hebben het dan over de merken Tag Heuer en Epos. We hebben van beide merken een tweetal horloges voor je geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen.

Epos is een merk met een rijke historie. Het merk werd in 1925 opgericht en is zodoende al bijna een eeuw een begrip binnen de horlogerie. De horloges van Epos staan bekend als zijnde het beste van het beste. Het merk focust zich op de vervaardiging van mechanische en automatische horloges. Bij horloges met een mechanisch of automatisch uurwerk komt de kennis en kunde van de echte horlogemaker het meest duidelijk tot uiting. De horloges van Epos worden met de grootst mogelijke zorg met de hand gemaakt en stuk voor stuk voorzien van hoogwaardige uurwerken van de merken ETA en Sellita. Een fraai voorbeeld van een stijlvol model van Epos, is de Epos Originale 3437.132.24.16.25. Dit horloge heeft een klassiek karakter. De lederen horlogeband is zwart van kleur en sluit met een doornsluiting. De combinatie hiervan met de klassiek blauwe wijzerplaat, geeft dit horloge een elegante uitstraling. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 39mm. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, voor een perfecte bescherming van jouw horloge. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk van het topmerk ETA (ETA 2824-2). Met dit uurwerk als basis weet je zeker dat je altijd op je horloge kunt rekenen. Daarnaast biedt dit horloge ook een datumaanduiding en secondewijzer. Doordat er een speciale doorkijkbodem is voorzien, kun je als echte liefhebber je horloge aan het werk zien!

Een tweede model van Epos dat zeker je aandacht verdient, is de Epos Sportive 3441.131.20.55.55 Diver. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan het voorgenoemde model, maar zeker niet minder stijlvol. Dit horloge is een echt sporthorloge en daarmee geschikt voor de fanatieke sporter. Het horloge is voorzien van een zwarte rubberen horlogeband, waardoor deze zeer comfortabel te dragen is. De band is afsluitbaar met een fraaie vouwsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal, met een dikte van 15 mm en een doorsnede van 43 mm. Dit maakt dat dit horloge een robuust karakter heeft. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en heeft gele accenten. Het horloge is tot maar liefst 500 meter waterdicht en daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld duiken en snorkelen. De Epos Sportive 3441.131.20.55.55 Diver is eveneens voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2824). Daarnaast biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, een verschroefde kroon en een draaibare bezel. Echt een zeer fraai en compleet horloge van het merk Epos dus.

Het merk Tag Heuer zal bij de liefhebber van luxe horloges ook zeker niet onbekend zijn. Het merk bestaat al sinds 1860 en heeft zodoende ook een indrukwekkende geschiedenis. Het merk streeft naar absolute perfectie. Dit komt onder meer tot uiting door de circa 60 beproevingen die ieder horloge moet doorstaan voordat het wordt goedgekeurd. Een mooi voorbeeld van een luxe horloge van Tag Heuer, is de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Dit horloge heeft een stoere en robuuste horlogeband gemaakt van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 42 mm. Dit model is voorzien van saffierglas, dat zeer goed bekend staat. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en oogt rustig. Dit horloge van Tag Heuer is uiteraard voorzien van een Swiss made uurwerk. Het betreft hier een automatisch uurwerk, wat voor vele liefhebbers de voorkeur geniet. De Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 biedt daarnaast een indrukwekkende lijst mooie extra’s. Je beschikt met dit model namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Verder biedt het horloge een verschroefde kroon en een draaibare bezel. Dan zijn we er echter nog niet, want dit horloge is ook nog uitgerust met een chronograaf functie. Het horloge is tot slot tot maar liefst 300 meter waterdicht. Dit maakt dit een geheel compleet plaatje voor de echte liefhebber!

Een tweede horloge van Tag Heuer waar we je graag meer over vertellen, is de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725. Dit horloge biedt een mooie combinatie van een stijlvol design met een stoer randje. Dit horloge van Tag Heuer is voorzien van een edelstalen band met vouwsluiting. De horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 17 mm en een doorsnede van 42mm. Dit model is tevens voorzien van saffierglas en is tot 100 meter waterdicht. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur voorzien van zilverkleurig accenten. Het horloge is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk en heeft verschillende mooie extra’s te bieden. Niet alleen biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, daarnaast beschik je met dit horloge over een tachymeter en een chronograaf functie.

De genoemde modellen van Epos en Tag Heuer vind je bij ons in de webshop! Meerdere modellen hiervan bij ons te bestellen met een aantrekkelijke korting. Bekijk dus nu het aanbod in de webshop en kies je favoriet!


23-05-2023 Davosa horloges