Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Argonautic horloges, sublieme klasse

Geplaatst op 12 februari 2014 om 11:02 uur

Davosa presenteerde onlangs haar nieuwste modellen. De series Argonautic Lumis, Argonautic Dual Time en Ternos Professional werden toegevoegd aan de huidige collectie. Davosa heeft duidelijk gemaakt dat het met deze nieuwe series de concurrentie wilt aftroeven op gebied van betaalbare horloges met uitstekende eigenschappen. 

Davosa Argonautic Lumis horloges

Dat Zwitserse techniek in combinatie met Duitse degelijkheid niet onbetaalbaar is bewijst Davosa elk jaar weer. Dit Duitse merk weet als geen ander dat kwaliteit in verhouding moet staan met een redelijke prijs. Waar vele horlogemerken elk jaar hun prijzen aanzienlijk verhogen zorgt Davosa met de introductie van nieuwe horloges dat haar collectie altijd veel horloges bevat met een winkelprijs van onder de 1000,00 euro. 

De nieuwe Davosa Argonautic Lumis horloges vormen het paradepaardje van Davosa. De horloges zijn voorzien van een Zwitsers automatisch Valjoux 7750 uurwerk. Een uurwerk dat wereldwijd geprezen wordt vanwege haar kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Dit is een type uurwerk dat jarenlang plezier biedt en dat alleen in de beste horloges zit. 

Met een uitmuntende waterdichtheid, draaibare bezel en fraaie afwerking biedt Davosa met haar Argonautic Lumis horloges een prachtige serie betaalbare horloges. 

 Davosa Argonautic Dual Time horloges

Davosa presteerde het de wereldwijde pers te verrassen met een enorme stunt; een Davosa Argonautic Dual Time horloge werd in de stratosfeer gebracht, een hoogte van meer dan 35.000 meter. Het horloge werd realtime gevolgd en keerde 100% werkend weer op aarde terug. U vindt hier een video (Youtube) over deze prachtige ruimtereis van de Argonautic Dual Time. 

Davosa bewijst hiermee dat het sublieme kwaliteit levert dat onder (alle) omstandigheden optimaal functioneert. 

Davosa Ternos Professional horloges

Als laatste willen wij graag de nieuwe Davosa Ternos horloges uitlichten. De nieuwe serie luistert naar de naam Professional en is niet wezenlijk anders dan de oudere Ternos modellen. Enkel de datumloep werd verwijderd en de waterdichtheid verhoogd tot 500 meter (was 200 meter). 

Dit model blijft een bestseller vanwege de goede eigenschappen en interessante prijs. Er zijn weinig horloges die dezelfde kwaliteit bieden tegen deze prijs. 

Geïnteresseerd in een Davosa horloge? Bekijkt u hier de actuele collectie Davosa horloges. BensonTrade is officieel dealer en wij bieden u de nieuwste collecties, duidelijke garantie en snelle levering.