Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech watchwinder: ervaringen van klanten

Geplaatst op 9 januari 2013 om 12:30 uur

Sinds kort zijn de Benson Smart-Tech watchwinders leverbaar en werden alle backorders voor dit nieuwe type watchwinder uitgeleverd aan onze klanten. Van diverse klanten kregen wij al snel complimenten over de nieuwe generatie watchwinders die wij zelf hebben ontwikkeld. Omdat deze ervaringen voor ons zeer belangrijk zijn voor de ontwikkeling van onze watchwinders, en deze voor consumenten ook interessant zijn, delen wij graag enkele van deze reviews.

"Prachtig apparaat maar vooral erg handig"

Van één klant kregen wij een korte reactie waarin hij aangaf dat hij de Smart-Tech watchwinder erg mooi vindt en dat zijn horloges goed worden opgewonden. De klant vond het automatische start/stop systeem handig omdat je dan de watchwinder niet hoeft uit te schakelen.

 "Goede prijs / kwaliteit verhouding"

Een klant die al eerder een Benson Watchwinder bij ons kocht (waarover hij zeer tevreden is) mailde ons dat hij ook graag een Benson Smart-Tech watchwinder wilde aankopen. Niet voor hemzelf maar voor zijn zoon. Na aflevering kregen wij een email dat zijn zoon het een leuk cadeau vond en dat hij zelf na aflevering de watchwinder had gestart en positief verrast was door de vele functies en de mooie uitstraling. De klant gaf aan de watchwinder "value for money" te vinden.

"Perfect kerstcadeau"

Als laatste willen wij graag de reactie van een klant uit Rotterdam delen. Deze mevrouw kocht net voor Kerst een Smart-Tech watchwinder 4.12.B. Dit model voor 4 horloges is één van de populairste modellen uit deze serie. Mevrouw gaf aan dat de watchwinder een kerstcadeau was voor haar man en vroeg of de watchwinder eventueel geruild mocht worden als haar man hem niet mooi zou vinden. Gelukkig viel het cadeau helemaal in de smaak.

Benson Smart-Tech watchwinders, vanuit voorraad leverbaar

De reacties die wij krijgen van onze klanten zijn heel positief. Dit is voor ons geen reden om stil te zitten. Wij overwegen dezelfde serie uit te brengen in een andere kleur. Dit omdat klanten regelmatig een watchwinder willen kopen in een andere kleur dan zwart, dat wel verreweg de meest verkochte kleur is.

Wij hebben momenteel alle modellen van de Benson Smart-Tech watchwinder serie op voorraad en direct leverbaar. Prijzen beginnen vanaf 189,00 euro en lopen op tot 399,00 euro.