Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Zoeken

  Zoek in nieuws artikelen

  dec
  21

  Benson Exclusive Horlogeboxen - handgemaakte luxe

  geplaatst om 21:31

  Tijdens onze zoektocht naar nieuwe horlogeboxen om onze collectie uit te breiden werden wij door diverse klanten gevraagd om een model horlogebox met krokodillen patroon. Omdat wij zelf onze horlogeboxen en watchwinders produceren en deze van A tot Z in eigen beheer ontwikkelen wilden wij onze klanten graag tegemoet komen. Het resultaat is de nieuwe Benson Exclusive Horlogebox serie.

  Een chique lijn horlogeboxen: van origineel leder en handgemaakt

   Naast de populaire huidige modellen horlogeboxen, zoals de A3, A4 en A5, wilden wij graag een uiterst luxe horlogebox ontwikkelen die voldoet aan de hoogste standaard. Bij de ontwikkeling van de Benson Exclusive serie hebben wij gekozen voor origineel leder dat met een krokodillen patroon een zeer chique uitstraling heeft.

  De kleur die wij gekozen hebben is grijs. Waarom geen zwart en/of bruin? Simpelweg omdat wij iets anders wilden dan anders. Bruine en zwarte horlogeboxen zijn er genoeg. Wij wilden een horlogebox ontwikkelen die qua design opvalt (krokodillen patroon en een bijzondere kleur) maar tegelijkertijd van het beste materiaal is (origineel leder) in combinatie met een perfecte afwerking.

  Dat is gelukt: de Benson Exclusive Horlogebox serie is een lijn horlogeboxen van het hoogste niveau. De speciale kussentjes zijn geschikt voor vrijwel alle horloges en zo vormgegeven dat de binnenkant en buitenkant verwijderd kan worden zodat ook kleinere en grotere horloges prima op de kussentjes passen.

  Kwaliteit heeft een prijs

  Goedkoop zijn de Benson Exclusive Horlogeboxen zeker niet, dat geven we toe. Echter krijgt u voor het geld wel een kwalitatief hoogstaande horlogebox gemaakt van het fijnste leder, met krokodillen patroon in een schitterende kleur grijs.

  Wilt u alleen het beste voor uw horloges? Dan is een horlogebox van de Benson Exclusive lijn een absolute must. Bekijkt u snel de actuele collectie, al vanaf 79,00 euro!

  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+