Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Wederverkoop / Resellers informatie

Als één van de grootste webshops in de BeNeLux hebben wij een uitgebreid netwerk aan contacten. Deze contacten lopen uiteen van producenten, merken, distributeurs, juweliers en pers.
Als producent van ons eigen huismerk Benson hebben wij de mogelijkheid tot productie van diverse horloge gerelateerde producten. Wij produceren voor diverse bekende horlogemerken producten als watchwinders, horlogeboxen en horloge-etuis.

Horloges

Door ons grote netwerk kunnen wij diverse horlogemerken leveren met interessante kortingen. Wanneer op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor uw juwelierszaak en/of webshop schetsen wij u graag de mogelijkheden.

Watchwinders

BensonTrade produceert in eigen beheer de Benson watchwinders. Deze watchwinders worden door onszelf ontworpen en uiteindelijk geproduceerd door fabrieken.

De watchwinders zijn geselecteerd op kwaliteit, design en functionaliteit. De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges ongeacht merk of type uurwerk. Door gebruik te maken van diverse programma’s, draairichtingen en TPD (toeren per dag) is elke Benson watchwinder uitermate geschikt voor het opwinden van automatische horloges.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij naar wens watchwinders ontwikkelen, individualiseren en produceren. U kunt hierbij denken aan uw eigen design watchwinder met bijbehorend logo en een handleiding. Voor diverse (bekende) horlogemerken in Europa produceren wij watchwinders.

Horlogeboxen

Een goede manier om uw horloge(s) veilig op te bergen is in een horlogebox. Wij produceren in eigen beheer de Benson horlogeboxen. Deze collectie horlogeboxen voldoet aan de hoogste normen qua kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is een horlogebox een prachtige accessoire die erg mooi staat in uw woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Als producent van horlogeboxen en horloge-etuis kunnen wij op maat producten voor u maken. U kunt hierbij denken aan uw eigen ontwerp, diverse materialen, logo en individualisering. Voor diverse Nederlandse bedrijven produceren wij reeds horlogeboxen en etuis.

Geïnteresseerd in het resellen van onze Benson watchwinders en/of horlogeboxen?

Wij leveren de Benson watchwinders en horlogeboxen aan ons netwerk van juweliers en webshops in binnen-en buitenland. Bent u een juwelier en/of heeft u een webshop en bent u geïnteresseerd in de verkoop van onze Benson watchwinders en/of horlogeboxen? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de producten en condities.

Geïnteresseerd in uw eigen design watchwinders en/of horlogebox?

Wanneer u als firma op zoek bent naar een betrouwbare partner met aantoonbare ervaring en kennis op gebied van watchwinders en horlogeboxen bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u graag met uw wensen en bieden u duidelijke condities en scherpe prijzen.