Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe collectie Boda Concept watchwinders

Geplaatst op 13 augustus 2019 om 08:57 uur

Binnen de horlogerie is er ruime keuze op het gebied van watchwinders. Bekende merken zoals Orbita, Swiss Kubik en Benson zijn bekend onder liefhebbers en verzamelaars. Een watchwinder merk dat met recht binnen relatief korte tijd haar naam op de kaart heeft weten te zetten is Boda Concept watchwinders. Het betrekkelijk jonge merk biedt betaalbare watchwinders van hoogwaardige kwaliteit met verschillende functionaliteiten, een zeer aantrekkelijke combinatie voor de liefhebber van automatische horloges.

Boda Concept B6 watchwinder

De Boda Concept watchwinders worden vervaardigd met zorgvuldig gekozen materialen van hoge kwaliteit. De designs zijn vervaardigd van veelal houten materiaal, maar er wordt ook gebruik gemaakt van onder andere carbon, glas en edelstaal. De moderne designs zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteit. De collectie biedt watchwinders met ruimte vanaf 2 horloges. Maar het meest populaire model van het merk is de Boda Concept D12 watchwinder. Deze watchwinder heeft ruimte voor wel twaalf horloges en is hiermee heel geschikt voor de verzamelaar van automatische horloges. Boda Concept watchwinders zijn geschikt voor elk type automatisch horloge. De watchwinder zorgt er niet alleen voor dat uw horloges worden voorzien van de benodigde beweging, ook bieden de stijlvolle ontwerpen bescherming tegen slijtage en invloeden van buitenaf.

De watchwinders van Boda Concept zijn voorzien van Japanse Mabuchi motoren. Deze motoren staan niet alleen bekend om hun betrouwbaarheid, ze zijn ook nog eens vrijwel geluidloos in gebruik. Boda Concept watchwinders zijn daarnaast voorzien van een modern touchscreen en LED-verlichting. Dit alles zorgt uiteraard voor een optimaal gebruiksgemak. Als officieel dealer van Boda Concept watchwinders hebben wij de nieuwste collecties in haar assortiment. Elke watchwinder van Boda Concept wordt geleverd met twee jaar garantie en gebruiksaanwijzing.