Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Glycine Combat Stealth - 3863.99AT N8-TB2

Geplaatst op 11 juni 2012 om 15:49 uur

 Soms vallen horloges bij ons zo ontzettend in de smaak dat wij dit graag met u delen. Het Glycine Combat Stealth 3863.99AT N8-TB2 is zo'n horloge. Wanneer je naar dit horloge kijkt word je stil. Het is een bijzonder fraai horloge, omdat alle details en accenten op elkaar zijn aangepast. De draaibare ring (bezel) past perfect bij de horlogekast, die op haar beurt weer een goede combinatie vormt met de horlogeband.

Glycine Combat Stealth voor trendsetters....

Dit is geen horloge voor de gewone horlogeliefhebber, dit is een speciaal horloge dat men maar weinig zal zien om de pols van mensen. De dragers van dit Glycine Combat horloge zijn mensen die een voorliefde hebben voor militaire horloges en tegelijkertijd niet bang zijn voor vernieuwing.

De kleurencombinatie is perfect, en zal veel mensen aanspreken. Of het horloge bij een pak past? Dat is maar de vraag. Maar de Glycine Combat Stealth past bij elke andere outfit.

Technische specificaties van de 3863.99AT N8-TB2

Het hart van het horloge wordt gevormd door het uiterst betrouwbare ETA 2824-2 uurwerk. Dit Zwitserse uurwerk wordt veelal toegepast in automatische horloges tussen de 400,00 en 1200,00 euro. Saffierglas en een waterdichtheid van 200 meter geven het Combat Stealth horloge prima eigenschappen mee.

Voor de prijs van 750,00 euro bent u drager van dit bijzonder Glycine horloge!