Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Klantervaringen voor Perigaum horloges

Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van BensonTrade krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van BensonTrade, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

Bekijk alle Perigaum horloges.

Review door Mevr. F. Rienstra uit Arnhem (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus FF
Toegevoegd op: 25-11-2016 om 11:09 uur
Besteldatum: 7-11-2016 om 12:10 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. F.B. van Zoggel uit Breda (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus GG
Toegevoegd op: 11-10-2016 om 15:04 uur
Besteldatum: 30-9-2016 om 16:31 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Mevr. A. Blankers uit Veldhoven (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus CC
Toegevoegd op: 6-10-2016 om 20:09 uur
Besteldatum: 31-8-2016 om 10:24 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. G. Broeren uit Meppel (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus FF
Toegevoegd op: 4-9-2016 om 18:34 uur
Besteldatum: 28-8-2016 om 12:10 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. D. Kamp uit Utrecht (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus GG
Toegevoegd op: 11-7-2016 om 16:11 uur
Besteldatum: 30-6-2016 om 10:57 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. T. van der Belt uit Waalwijk (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus CC
Toegevoegd op: 22-6-2016 om 19:04 uur
Besteldatum: 13-6-2016 om 16:36 uur

Het horloge is van acceptabele kwaliteit voor deze prijs.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. B. van der Kerk uit Nuenen (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus II
Toegevoegd op: 2-6-2016 om 11:14 uur
Besteldatum: 27-5-2016 om 15:46 uur

Volgens mij is het niet de beste kwaliteit voor een horloge maar we zullen zien hoelang ie het volhoudt.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. P. van Oostrom uit Meppel (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus GG
Toegevoegd op: 16-4-2016 om 19:13 uur
Besteldatum: 11-4-2016 om 15:11 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. V. Wesseling uit Doorn (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus CC
Toegevoegd op: 7-4-2016 om 22:04 uur
Besteldatum: 3-4-2016 om 15:27 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. T.J. Kranenburg uit Naarden (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus FF
Toegevoegd op: 26-12-2015 om 21:18 uur
Besteldatum: 14-12-2015 om 16:52 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. B. Hoogma uit Renkum (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus FF
Toegevoegd op: 12-3-2014 om 20:31 uur
Besteldatum: 23-2-2014 om 17:49 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Mevr. Y. Kleinresink uit Aalsmeer (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus CC
Toegevoegd op: 15-12-2013 om 12:31 uur
Besteldatum: 3-10-2013 om 17:45 uur

Het Perigaum horloge was dramatisch. Liep telkens niet op tijd. BensonTrade heeft zich zeer soepel opgesteld en hierna ons een Seiko horloge geleverd (die het wel goed doet). Nooit meer Perigaum maar zeker weer BensonTrade in de toekomst.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. V. Breukers uit Culemborg (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus FF
Toegevoegd op: 10-12-2012 om 20:34 uur
Besteldatum: 7-12-2012 om 21:31 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. H. Marsman uit Nijmegen (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus FF
Toegevoegd op: 17-9-2012 om 23:01 uur
Besteldatum: 7-9-2012 om 14:18 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Mevr. A.L. Raas uit Eemnes (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus GG
Toegevoegd op: 28-8-2012 om 19:23 uur
Besteldatum: 24-8-2012 om 15:00 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. W. Losser uit Groningen (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus FF
Toegevoegd op: 14-8-2012 om 14:47 uur
Besteldatum: 6-8-2012 om 11:52 uur

Goede website van BensonTrade die bestellen leuk en makkelijk maakt. Ook kreeg ik snelle antwoorden op vragen per email. Mijn ervaring met deze firma was goed.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. R.P.J. Leenders uit Kerkrade (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus CC
Toegevoegd op: 20-2-2012 om 14:27 uur
Besteldatum: 17-2-2012 om 09:59 uur

Net bezorgd (zelfs tijden carnaval)! Ik vind het horloge er bijzonder leuk uitzien, nu hopen dat ie het lang uithoudt.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. C. Roelofs uit Baarn (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus CC
Toegevoegd op: 30-11-2011 om 10:12 uur
Besteldatum: 26-11-2011 om 14:48 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. A. Deeks uit Enschede (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus FF
Toegevoegd op: 27-11-2011 om 15:16 uur
Besteldatum: 23-11-2011 om 12:38 uur

Na mijn bestelling had ik even gebeld of alles goed was doorgekomen, en de volgende werkdag had ik het pakketje al in huis. Het horloge zat in een soort van lederen box met handleiding (helaas niet in het Nederlands). Voor Bensontrade.nl de volledige score van 5 sterren :)

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Mevr. P. Venen- Schaijk uit Zundert (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus CC
Toegevoegd op: 10-11-2011 om 20:25 uur
Besteldatum: 3-11-2011 om 11:49 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. F. de Rijk uit Lopik (Nederland)

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus GG
Toegevoegd op: 23-7-2011 om 14:11 uur
Besteldatum: 4-7-2011 om 09:28 uur

Ik kreeg het horloge maar hij liep niet helemaal op tijd. Nadat ik hem had terug gestuurd kreeg ik binnen een paar dagen mijn horloge terug dat nu wel goed loopt. Ik vind het fijn dat het zo geregeld kon worden want ik wilde dit model wel persé hebben.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. I.L. Verhulst uit Heeze

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus CC
Toegevoegd op: 8-4-2011 om 16:22 uur
Besteldatum: 3-4-2011 om 21:19 uur

Veel horloge voor een redelijke prijs.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. I. Thoonen uit Hoensbroek

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus FF
Toegevoegd op: 31-3-2011 om 21:41 uur
Besteldatum: 22-3-2011 om 15:26 uur

Het Perigaum horloge was net wat te groot voor mijn pols. Ik heb alles ingepakt er terug gestuurd. Ik moest wel nog even een formulier invullen en toen kreeg ik mijn geld terug. Jammer dat het horloge te groot was maar ik kijk al uit naar een nieuwe kleinere.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. R. van Meerssel uit Heerhugowaard

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus GG
Toegevoegd op: 19-12-2010 om 14:27 uur
Besteldatum: 9-12-2010 om 09:33 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. V. van der Schijns uit Eemnes

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus II
Toegevoegd op: 6-12-2010 om 13:14 uur
Besteldatum: 2-12-2010 om 00:26 uur

Mijn bestelling kreeg ik na 3 dagen binnen. Dit wordt ook aangegeven bij het product dus kan je er rekening mee houden. Het horloge is wat forser dan gedacht en ook wat dikker. De wijzerplaat heeft wat diepte wat het een luxe effect geeft. Je kan discussieren over het Chinese uurwerk, maar volgens mij heb je voor dit geld aan Perigaum gewoon een erg leuk horloge.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. T. Voegen uit Millingen aan de Rijn

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus II
Toegevoegd op: 3-12-2010 om 13:29 uur
Besteldatum: 30-11-2010 om 11:14 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. S. van Veldemaer uit Amersfoort

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus II
Toegevoegd op: 30-11-2010 om 13:42 uur
Besteldatum: 25-11-2010 om 16:26 uur

Deze shop is echt snel en geeft je duidelijke uitleg per telefoon als je opbelt. De service is dus gewoon erg goed.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. G. Janssen uit Geldermalsen

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus GG
Toegevoegd op: 25-11-2010 om 10:21 uur
Besteldatum: 22-11-2010 om 19:42 uur

Ik heb een degelijke ervaring met deze shop gehad. Ze reageren snel op e-mails en beantwoorden de vragen uitgebreid. De website wijst zich vanzelf en biedt voldoende keus. Een complete shop.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. C.A. van der Noost uit Vlissingen

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus FF
Toegevoegd op: 21-11-2010 om 20:32 uur
Besteldatum: 18-11-2010 om 10:56 uur

Top!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. G.G. de Vries uit Persingen

Bestelde product(en): Perigaum Amadeus CC
Toegevoegd op: 16-9-2010 om 13:40 uur
Besteldatum: 12-9-2010 om 18:31 uur

Op een horlogeforum heb ik over deze webshop gelezen, en dufde ik de gok om op internet wat te bestellen (je hebt het immers nog nooit gezien) wel aan. Het is me 100% meegevallen met een fijn horloge als resultaat.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales: