Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Klantervaringen voor Koopjeshoek horloges

Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van BensonTrade krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van BensonTrade, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

Review door Mevr. Y. Strijbers uit Utrecht (Nederland)

Bestelde product(en): Koopjeshoek Viceroy XXL 43641-95
Toegevoegd op: 13-12-2014 om 14:01 uur
Besteldatum: 19-11-2014 om 15:58 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Mevr. T. Verbaan uit Zeeland (Nederland)

Toegevoegd op: 10-10-2014 om 22:34 uur
Besteldatum: 24-9-2014 om 15:48 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. B. Honing uit Castricum (Nederland)

Bestelde product(en): Sandoz Caractere 81283-95
Toegevoegd op: 22-12-2013 om 10:14 uur
Besteldatum: 13-10-2013 om 13:56 uur

Goede aanbieding van een horloge dat nergens meer te krijgen is.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. F. Kerstens uit Breukelen (Nederland)

Bestelde product(en): Sandoz Caractere 81283-95
Toegevoegd op: 8-11-2013 om 14:47 uur
Besteldatum: 19-9-2013 om 15:29 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Z. Mohtar uit Utrecht (Nederland)

Bestelde product(en): Viceroy Fernando Alonso 432021
Toegevoegd op: 29-10-2013 om 21:52 uur
Besteldatum: 23-10-2013 om 20:09 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. G. Jennings uit Molenhoek (Nederland)

Bestelde product(en): Haurex Maestro CA330USS
Toegevoegd op: 16-10-2013 om 09:38 uur
Besteldatum: 4-10-2013 om 17:49 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. H. Valke uit Castricum (Nederland)

Bestelde product(en): Koopjeshoek Benson L1
Toegevoegd op: 14-7-2013 om 12:14 uur
Besteldatum: 23-5-2013 om 15:38 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. L. Smolders uit Venlo (Nederland)

Bestelde product(en): Haurex Maestro CA330USS
Toegevoegd op: 10-7-2013 om 15:39 uur
Besteldatum: 20-6-2013 om 22:14 uur

Op zich een goede shop voor horloges. Ik heb er al eens een watchwinder gekocht en die werkt perfect (3 jaar lang). Dit horloge was een verkeerde aankoop. Ik vindt hem niet mooi en heb hem teruggestuurd. Het duurde vervolgens 1 week voodat ik mijn geld terug kreeg. Dit vind ik te lang.

Reactie BensonTrade:
Wij vinden het spijtig dat het horloge niet bevalt. Het totale aankoopbedrag is inderdaad na één week terug gestort op de rekening van de klant. Dit is ruim binnen de termijn (één maand) die gesteld is in onze algemene voorwaarden, waarop de klant zijn akkoord heeft gegeven voor de bestelling.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. A. Trijter uit Ermelo (Nederland)

Bestelde product(en): Haurex Maestro CA330USS
Toegevoegd op: 28-5-2013 om 16:49 uur
Besteldatum: 20-5-2013 om 21:23 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. F. van den Maagdenberg uit Arnhem (Nederland)

Bestelde product(en): Koopjeshoek Benson Luxury
Toegevoegd op: 5-3-2013 om 12:38 uur
Besteldatum: 28-2-2013 om 19:52 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. E.T. Kerkhof uit Haarlem (Nederland)

Bestelde product(en): Koopjeshoek Benson L1
Toegevoegd op: 13-8-2012 om 10:02 uur
Besteldatum: 27-7-2012 om 14:56 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. F.Nieveldt uit Geldermalsen (Nederland)

Bestelde product(en): Koopjeshoek Benson L1
Toegevoegd op: 26-7-2011 om 15:16 uur
Besteldatum: 20-7-2011 om 17:34 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. I.P. Lettering uit Heerhugowaard

Bestelde product(en): Haurex Maestro CA330USS
Toegevoegd op: 1-6-2011 om 12:25 uur
Besteldatum: 20-5-2011 om 23:43 uur

De aanbieding zorgde ervoor dat ik overstag ging. Achteraf zeker geen spijt, het horloge is erg leuk!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. N.A.C. Dijksgraaf uit Bovenkarspel

Bestelde product(en): Haurex Maestro CA330USS
Toegevoegd op: 12-5-2011 om 15:27 uur
Besteldatum: 6-5-2011 om 12:36 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. R. Jansens uit Bennekom

Bestelde product(en): Koopjeshoek Benson L1
Toegevoegd op: 25-2-2011 om 21:38 uur
Besteldatum: 21-2-2011 om 09:01 uur

Voelt goed stevig aan. De wijzerplaat heeft wat diepte waardoor je de wijzer makkelijk kan zien. De kast heeft geen standaard ronde vorm en dat is leuk!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. W.M.J. Gerardus uit Hattum

Bestelde product(en): Koopjeshoek Benson Luxury
Toegevoegd op: 5-1-2011 om 20:07 uur
Besteldatum: 2-1-2011 om 11:24 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. R.M. Schamps uit Harderwijk

Bestelde product(en): Haurex Maestro CA330USS
Toegevoegd op: 14-12-2010 om 21:36 uur
Besteldatum: 12-12-2010 om 23:10 uur

De eerste twee onderdelen die ik moet beoordelen zijn meer dan okay, het derde onderdeel kan ik ten dele beoordelen. De service is prima voor mekaar, van de aftersales op het gebied van herstel hoop ik geen gebruikt te hoeven maken.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Rikken uit Ede

Bestelde product(en): Koopjeshoek Benson L1
Toegevoegd op: 30-7-2010 om 11:32 uur
Besteldatum: 9-7-2010 om 16:35 uur

Ik ben zeer tevreden met het geleverde horloge, alleen niet met de levertijd. Op de website stond vermeld dat de levertijd 1-3 werkdagen betrof en dit was absoluut niet het geval. Pas na zeven dagen was mijn betaling verwerkt (terwijl ik met iDeal betaald heb) en daarna duurde het acht dagen voor het horloge uiteindelijk opgestuurd werd. Uiteindelijk heb ik na 17 dagen na bestelling pas het horloge ontvangen. Dus vandaar de slechte score op het laatste punt, verder dik tevreden met het horloge hoor!

Reactie BensonTrade:
De levertijd van dit horloge was inderdaad langer dan beoogd. Wel hebben wij Dhr. Rikken hierover ge?nformeerd. Het horloge is namelijk voor verzending voorzien van een nieuwe extra zuinige batterij. Deze batterij zorgt voor extra lang plezier van het horloge.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door De heer thenaers uit Berchem

Bestelde product(en): Benson BT17 V3
Toegevoegd op: 16-5-2008 om 09:18 uur
Besteldatum: 30-4-2008 om 11:11 uur

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door De heer Alblas uit Sliedrecht

Bestelde product(en): Benson L1
Toegevoegd op: 3-10-2007 om 08:54 uur
Besteldatum: 29-9-2007 om 20:24 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door De heer Dollé uit Ees

Bestelde product(en): Benson L1
Toegevoegd op: 1-10-2007 om 16:45 uur
Besteldatum: 25-9-2007 om 11:26 uur

Jammer dat de website niet gelijk de conformatiemail stuurde, wel snelle reactie op mijn vraag en snelle levering. Horloge ziet er mooi en degelijk uit, al met al tevreden klant.

Reactie BensonTrade:
Normaliter verkrijgt iedere klant na zijn/haar bestelling een automatische email met daarin onze gegevens en de te volgen procedure. Helaas wordt in 1% van alle bestellingen de email niet afgeleverd, waarop wij handmatig een email verzenden naar de klant.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door De heer Verhoeven uit Vinkel

Bestelde product(en): Benson Luxury
Toegevoegd op: 14-9-2007 om 20:32 uur
Besteldatum: 14-9-2007 om 20:28 uur

Het horloge ziet er prachtig uit. Helemaal wat ik zocht. De levering was snel! De service en aftersales kan ik nog niet beoordelen, maar de informatie en het contact tot heden is perfect!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door De heer Gireaux uit Schoonhoven

Bestelde product(en): Benson Luxury
Toegevoegd op: 16-11-2006 om 11:49 uur
Besteldatum: 14-11-2006 om 22:02 uur

Dinsdagavond besteld...nu al in huis. Perfect! Het horloge ziet er heel mooi uit. Het merk is mij onbekend maar hartstikke leuk dat jullie een eigen merk hebben. Tot nu toe zeer tevreden. Bedankt.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door De heer van Dongen uit Oosterhout

Bestelde product(en): Benson Luxury
Toegevoegd op: 11-10-2006 om 17:56 uur
Besteldatum: 30-9-2006 om 12:14 uur

Vriendelijk contact via telefoon Schitterend horloge Snelle levering Jammer dat je naar een juwelier toe moet om de band te laten aanpassen. Suggestie, laat mensen hun pols opmeten en zorg dan dat het horloge op maat geleverd kan worden. Vandaar de 3 sterren bij de service

Reactie BensonTrade:
Inderdaad moet de band op maat gemaakt worden, aangezien horloges vanuit de fabriek met een standaardmaat geleverd worden. Uw suggestie is in de praktijk lastig uitvoerbaar, daar iedereen zijn eigen wensen heeft. Het beste is dat mensen het horloge bij een juwelier op maat laten maken zodat de perfecte pasvorm ontstaat.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door De heer Krikke uit Huizen

Bestelde product(en): Benson L1
Toegevoegd op: 18-9-2006 om 15:37 uur
Besteldatum: 12-9-2006 om 12:11 uur

Ik was geinteresserd in de Benson L1, Maar wou graag wat meerdere foto's van het horloge zien. Mailtje gestuurd of ze misschien wat meer foto's van dit horloge hebben (aangezien deze custom made is valt deze niet op internet te vinden). Binnen paar uur reactie, met een mooi aantal foto's. (het klopt dat hij in het echt mooier is als op de foto). Nog een aantal vragen gesteld, op alle vragen netjes antwoord gekregen. Product betaald, mailtje gekregen dat ie verstuurd zou worden, en inderdaad de volgende dag had ik het horloge in huis. Ik ben zeer tevreden over de service van Bensontrade.nl. Ik kan zeker aanraden via Bensontrade.nl te spullen aan te schaffen. Mayke bedankt! Met vriendelijke groet, Koert

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door De heer Van der Laar uit Enschede

Bestelde product(en): Benson L1
Toegevoegd op: 13-8-2006 om 18:31 uur
Besteldatum: 13-8-2006 om 14:28 uur

Fijn dat het horloge op voorraad was. Ik ben nu de trotse bezitter van de Benson L1. In het echt duidelijk mooier dan op de foto's van jullie website. Hartstikke bedankt en tot de volgende aankoop!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Mevrouw van Gagel uit Waalre

Bestelde product(en): Benson Luxury
Toegevoegd op: 8-8-2006 om 18:35 uur
Besteldatum: 8-8-2006 om 17:50 uur

Mijn man was helemaal in de wolken met dit cadeau voor zijn verjaardag! Enorm bedankt!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales: