Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge

Geplaatst op 22 december 2022 om 14:26 uur

Menig liefhebber van mooie en hoogwaardige horloges heeft zo zijn eigen favoriet. Voor een echte liefhebber of verzamelaar van bijzondere horloges, is het vinden van een waar collectors item een absoluut geluksmoment te noemen. Binnen de horlogerie zijn er tal van horloges van verschillende gerenommeerde merken te vinden die hiervoor in aanmerking komen. Over het algemeen zijn hierbij Zwitserse merken favoriet te noemen.

Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge

Een Swiss made horloge staat voor kwaliteit en moet dan ook aan strenge eisen en voorwaarden voldoen om dit label te mogen dragen. Een horloge van Zwitserse makelij is voor de liefhebber dan ook altijd een uitstekende keuze. Daarnaast bepaalt het soort horloge of deze passend is voor de betreffende liefhebber. Zo zal de één een voorkeur hebben voor horloges met een moderne en sportieve uitstraling, waar de ander meer gecharmeerd is van een horloge met bijvoorbeeld een retro uitstraling. Er is echter een horlogevariant die de bewondering van vrijwel iedere verzamelaar en/of verzamelaar verdient. We hebben het dan over het pilotenhorloge. Een authentiek pilotenhorloge weet namelijk steeds weer opnieuw iedere fan van luxe horloges te fascineren. Ook op dit gebied is er veel variatie te vinden, vandaag lichten wij graag een pilotenhorloge uit dat in geen enkele horlogeverzameling mag ontbreken.

Het pilotenhorloge waar we je graag meer over vertellen in dit artikel, is afkomstig van het Zwitserse merk Fortis. Fortis staat erom bekend zijn naam eer aan te doen, aangezien de Latijnse betekenis van het woord Fortis niet voor niets sterk en robuust betekent. Een horloge van Fortis kan dus zeker een stootje hebben. Met een horloge van dit merk kies je dan ook voor een stuk dat jarenlang meegaat. Fortis is al meer dan een eeuw actief binnen de horlogerie, waarmee het merk een grote hoeveelheid kennis en ervaring heeft opgedaan. De mensen achter het merk Fortis weten dan ook als geen ander wat de echte liefhebber verwacht van een luxe horloge. Fortis horloges hebben op verschillende gebieden een onuitwisbare indruk achtergelaten binnen de horlogerie. Zo was dit merk de eerste die automatische horloges produceerde in massaproductie. Bovendien was Fortis de eerste met het waterbestendige horloge en pakte het merk ook de primeur op het gebied van de waterdichte mechanische alarmchronometer. Daarnaast wist Fortis een samenwerking aan te gaan met Russische Cosmonauten, wat het vertrouwen in de producten van het merk nog eens benadrukt.

Fortis biedt een ruime collectie sportieve horloges van uitmuntende kwaliteit, waarbij de Fortis Dornier GMT 402.35.41 als exclusief pilotenhorloge direct opvalt. Dit pilotenhorloge biedt namelijk zowel op het gebied van design, als materiaalgebruik en functionaliteiten alles wat het hart van de echte liefhebber begeert. De look and feel van dit horloge is een combinatie van sportiviteit met een knipoog naar de jaren van weleer. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en bovendien voorzien van blauwe en groene accenten. Deze kleurcombinatie komt gedeeltelijk terug in de prachtige lederen horlogeband. Deze is namelijk eveneens zwart, met blauwe stiksels als speels detail. De horlogekast van de Fortis Dornier GMT 402.35.41 is gemaakt van edelstaal. Deze heeft daarnaast een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm, wat het robuuste karakter van dit horloge nog eens extra benadrukt. Het horloge is voorzien van saffierglas. Deze glassoort is extreem sterk en biedt daardoor extra bescherming tegen krasjes en andere beschadigingen. Dit zorgt voor een lang behoud van de perfecte uitstraling van dit horloge. Dit model sluit met een doornsluiting. Daarnaast worden bij dit horloge nog 2 extra banden geleverd in de kleur blauw.

Natuurlijk is de Fortis Dornier GMT 402.35.41 voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Dit zorgt voor een zeer betrouwbare en solide basis van het horloge. Een automatisch horloge functioneert door middel van beweging. Wanneer je het horloge draagt, wordt deze daardoor automatisch opgewonden. Dit horloge van Fortis biedt bovendien een indrukwekkend aantal mooie extra functionaliteiten. Zo biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit model echter ook over een chronograaf en GMT functie, wat het plaatje helemaal compleet maakt. Met de verschroefde kroon en een waterdichtheid tot maar liefst 200 meter, is dit horloge bovendien geschikt voor de echte sportieveling. Samengevat kies je met de Fortis Dornier GMT 402.35.41 voor een horloge dat iedere liefhebber zal weten te interesseren en welke absoluut indruk weet te maken op het gebied van zowel uitstraling als kwaliteit en functionaliteit.

Een horloge als de Fortis Dornier GMT 402.35.41 is echt een ‘one of a kind’ te noemen en wij bieden je in onze webshop nu een buitenkansje. Dit horloge is namelijk nu bij ons verkrijgbaar met een zeer aantrekkelijke korting, waardoor je nu kunt kiezen voor een horloge van topkwaliteit tegen een extra scherpe prijs. Wanneer je besluit de Fortis Dornier GMT 402.35.41 bij ons te bestellen, kun je rekenen op de beste service. Wanneer er vragen zijn, helpen wij je graag verder! Het horloge wordt na bestelling door ons geleverd met 2 jaar garantie en een luxe officiële box.