Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Waarom BensonTrade?

  BensonTrade is al ruim 8 jaar een begrip op gebied van horloges, watchwinders en horlogeboxen. Als officieel dealer bieden wij u de nieuwste producten, scherpe prijzen, authenticiteit en duidelijke garantie. Hierdoor zijn wij in de afgelopen 8 jaar uitgegroeid tot één van de grootste horlogewebshops binnen de BeNeLux.

  BensonTrade bestaat uit 3 onderdelen:
  • Webshop met directe verkoop aan de consument
  • Leverancier aan bedrijven (relatiegeschenken, promo’s en/of cadeaus)
  • Distributie van ons huismerk Benson op gebied van watchwinders en horlogeboxen aan ons netwerk van juweliers en webshops.

  BensonTrade Webshop

  Door middel van onze webshop presenteren wij bekende horlogemerken uit de gehele wereld aan de consument. Naast horloges biedt onze webshop een ruime collectie watchwinders, horlogeboxen en horlogebanden van verschillende merken.

  Onze webshop is 24/7 geopend en biedt u de mogelijkheid de nieuwste horloges, watchwinders en horlogeboxen aan te kopen. Als officieel dealer bieden wij u 100% authentieke producten met duidelijke garantie. U kunt in onze webshop betalen met iDeal, Paypal en verzending onder rembours. Doordat wij veel producten op voorraad houden bieden wij u snelle verzending door een koerier. Na uw aankoop heeft u het wettelijke recht van retour binnen 7 werkdagen waardoor u op uw gemak kunt beoordelen of u tevreden bent met uw aankoop.

  BensonTrade onderscheidt zich door bekende merken, hoogwaardige producten, diverse betaalmethoden en duidelijke garantie. Daarnaast staat onze klantenservice voor u klaar om u te helpen met uw vragen, opmerkingen of klachten.

  BensonTrade als leverancier

  Een horloge is een uitermate geschikt product om uw zakenrelatie, personeelslid of collega te bedanken voor zijn/haar inspanning. Een horloge is een luxe product dat altijd in de smaak valt en uw dankbaarheid op een leuke wijze openbaart. Hierbij zijn de mogelijkheden qua merken, aantallen en individuele productie eindeloos. U kunt hierbij denken aan een horloge voor een speciale gebeurtenis met een eigen tekst, logo of in een speciale uitvoering. Als officieel dealer van menig bekend horlogemerk denken wij graag met u mee.

  BensonTrade als distributeur

  Als producent produceren wij producten zoals watchwinders en horlogeboxen onder ons eigen huismerk Benson. De Benson watchwinders en horlogeboxen produceren wij in eigen beheer waarbij wij de nadruk leggen op kwaliteit, afwerking, functionaliteit en een scherpe prijs.

  Wij leveren de Benson watchwinders en horlogeboxen aan ons netwerk van juweliers en webshops in binnen-en buitenland. Bent u een juwelier en/of heeft u een webshop en bent u geïnteresseerd in de verkoop van onze Benson watchwinders en/of horlogeboxen? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de producten en condities.

  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+