Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zwitserse horloges bij BensonTrade!

Geplaatst op 7 april 2015 om 08:20 uur

Tijdens Baselworld (Zwitserland) hebben wij gesprekken gehad met zeer aansprekende Zwitserse horlogemerken die wij mogelijk toevoegen aan onze collectie. Een horlogemerk moet voldoen aan een hoge standaard op gebied van kwaliteit, materiaal en uurwerk om opgenomen te mogen worden in onze horlogecollectie. Uiteraard moet het prijsniveau acceptabel zijn en de service uitstekend. 

Zwitserse horlogemerken hebben nog steeds de naam en faam waardoor ze enorm populair zijn. In de volksmond wordt een Zwitsers horloge gezien als pure kwaliteit. Over het algemeen klopt dit. Echter zijn er ook steeds meer aantrekkelijke horlogemerken uit Duitsland, Italië, Japan en de USA die kwalitatief goed tegenwicht bieden aan de Zwitserse horlogemerken. 

 Interesante merken die wij kort geleden hebben verwelkomt zijn RSC watches (België), Schaumburg en NauticFish (beiden Duitsland). RSC concentreert zich op horloges met een link met WOI, met name op gebied van de piloten uit deze periode. De horloges zijn kwalitatief zeer sterkt en hebben een aansprekend design dat menigeen zal aanspreken. 

Schaumburg is een meer traditioneel horlogemerk uit Duitsland dat een prima combinatie tussen klassieke en moderne horloges in haar collectie heeft. De Schaumburg horloges zijn uitgerust met een Zwitsers uurwerk en worden met de hand gemaakt in Duitsland. Kwaliteit en authenticiteit staan hierbij hoog in het vaandel. 

Een NauticFish horloge is een absolute must voor de watersporter. Dit horlogemerk produceert robuuste horloges met een minimale waterdichtheid van 2000 meter (200 ATM). U kunt met een NauticFish horloge dus zorgeloos zwemmen, duiken, watersporten of survivallen. De NauticFish horloges doorstaan elke situatie zodat u zich kunt concentreren op datgeen u het leukst vindt om te doen. 

 Al met al hebben wij de laatste periode onze horlogecollectie uitgebreid met zeer interessante horlogemerken. Voor een degelijk en fraai horloge moet u zeker eens de collecties van RSC, Schaumburg en NauticFish bekijken.