Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Wolf watchwinders - officieel dealer

Geplaatst op 16 december 2013 om 16:18 uur

Begin volgende week presenteren wij met trots een nieuw watchwinder merk in onze collectie. Dit merk is oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland maar produceert haar watchwinders al geruime tijd in de Verenigde Staten. Dit ambitieuze merk luistert naar de naam: Wolf.

Wolf watchwinders

 Sinds 1834 maakt het bedrijf Wolf fraaie opbergdozen voor zilverwaar. Op een gegeven moment kwam Philipp Wolf erachter dat zijn zilverwaar veel beter verkocht werd in fraaie houten dozen. Vanaf dat moment concentreerde hij zich op de productie van houten dozen. Sinds eind vorige eeuw produceert Wolf ook schitterende watchwinders en zijn zij momenteel het grootste en bekendste watchwinder merk in de Verenigde Staten.

Moderne ontwerpen met de nieuwste technologie

De Wolf watchwinders hebben een vrij eigen gezicht waarbij moderniteit centraal staat. De vormen zijn er speciaal op gericht om elke watchwinder een modern uiterlijk te geven. Dit komt ook tot uiting in het kleurgebruik. 

De Wolf watchwinders hebben de allernieuwste technologie waardoor het opwinden van een automatisch horloge kinderspel is. De betrouwbare motoren zorgen voor een optimale opwinding en  zijn duurzaam. Dit resulteert in een laag stroomverbruik en minimaal geluid wanneer de watchwinder haar rondjes draait. 

Officieel dealer van Wolf watchwinders

Wij zijn officieel dealer van Wolf watchwinders waardoor u bij ons altijd het nieuwste assortiment vindt, met bijbehorende goede service en scherpe prijzen. Elke Wolf watchwinder wordt geleverd in een degelijke verpakking met 2 jaar garantie en handleiding.

Wolf watchwinders, binnenkort in onze webshop verkrijgbaar.