Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Vouwsluiting in PVD zwart, voor moderne horloges!

Geplaatst op 19 augustus 2014 om 07:20 uur

Normaliter zijn vouwsluitingen alleen in de standaard kleuren verkrijgbaar. De kleuren edelstaal, rosé en goud hadden wij al in ons assortiment, maar nu komt daar PVD zwart bij. PVD is eigenlijk niets anders dan een speciale zwarte beschermende verflaag over edelstaal. Het is een techniek die al enige jaren bij horloges wordt toegepast (horloges met een zwarte horlogekast), en nu tevens verkrijgbaar voor vouwsluitingen.

Het is uiteraard extra fraai wanneer uw PVD horloge met zwarte kast is voorzien van een PVD vouwsluiting die qua kleur perfect aansluit. Immers, een PVD horloge met zwarte kast combineren met een edelstalen vouwsluiting is een misser. 

Onze reguliere vouwsluitingen kosten 19,00 euro. Vanwege de zwarte laklaag die de PVD vouwsluitingen zo bijzonder maakt zullen deze nieuwe vouwsluitingen rond de 25,00 euro gaan kosten. Uiteraard zal de PVD vouwsluiting in de maten 18mm, 20mm, 22mm en zelfs 24mm verkrijgbaar zijn. 

Onze fotograaf werkt momenteel aan de foto's, waarna wij de modellen "live" zullen zetten onder de Benson vouwsluitingen. Wanneer u wenst kunt u uiteraard nu al bestellen per email.