Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Volgende week binnen: Beezjoo horloge etuis

Geplaatst op 8 augustus 2012 om 13:56 uur

Lang verwacht en nu bijna beschikbaar. Volgende week komen de allernieuwste Beezjoo horloge etuis binnen. De etuis zijn een perfecte accessoire voor de echte horlogeliefhebber. Met deze horloge etuis kunt u altijd een tweede horloge meenemen op zakenreis, vakantie of tijdens het sporten om uw horloge veilig op te bergen. Uiteraard kunt u het etui ook thuis gebruiken als opbergmethode voor uw horloge(s). Beezjoo staat voor kwaliteit en originaliteit.Dit komt tot uiting in  de nieuwste producten van het Nederlandse merk Beezjoo: horloge-etuis.

Beezjoo horloge etuis: eigenschappen

De horloge etuis van Beezjoo zijn vervaardigd van origineel leder in de kleur mat zwart. De rits is tevens afgewerkt in mat zwart en het Beezjoo logo is gedrukt in het leder voor een extra chique uitstraling.

Het originele leder zorgt voor een exclusief design maar ook voor extra veiligheid voor uw horloge. Het leder is sterk en soepel en daardoor zeer duurzaam zodat u jarenlang plezier zult beleven aan het Beezjoo horloge etui.

Extra opbergzakje

Een horloge etui kunt u overal kopen, echter onderscheiden de Beezjoo etuis zich in belangrijke mate in kwaliteit, uitstraling en materiaal. De meeste etuis die verkrijgbaar zijn worden gemaakt van  imitatie leder. Dit materiaal heeft niet alleen een kortere levensduur maar heeft ook niet de chique uitstraling als origineel leder.

Een ander pluspunt van de Beezjoo horloge etuis is dat zij zijn uitgerust met een extra sieradenzakje. Hierin kunt u uw oorbellen, ringen en/of manchetknopen gemakkelijk en veilig bewaren. Hierdoor zijn de etuis niet alleen geschikt voor heren, maar ook voor dames.

Volgende week leverbaar

De Beezjoo horloge etuis komen volgende week binnen en dan direct leverbaar. Wanneer u nu besteld (t/m 15-8) krijgt u van BensonTrade een gratis horlogeband erbij. U kunt nu bestellen, zodat u verzekerd bent van een exemplaar wanneer de etuis binnenkomen. De dag van binnenkomst worden alle openstaande order direct verwerkt en verzonden.

Bekijk hier de zeer hippe en duurzame Beezjoo horloge etuis!