Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Unieke klasse van Schäuble & Söhne horloges

Geplaatst op 31 december 2014 om 09:44 uur

 Er zijn horlogemerken die minder bekend zijn dan merken als Breitling, IWC, Rolex of Tag Heuer maar wel eenzelfde of betere kwaliteit en luxe uitstraling bieden. Een dergelijk merk is Schäuble & Söhne uit Karlsruhe, Duitsland. Dit fraaie horlogemerk specialiseert zich op gebied van luxe horloges waarvan het grootste deel geproduceerd wordt in eigen huis. Hierdoor ontstaan ware meesterwerken die een puur karakter hebben en volledig authentiek zijn. De echte horlogeliefhebber weet deze horloges te waarderen aangezien ze zeer veel kwaliteit voor hun prijs bieden en origineel blijven. 

Schäuble & Söhne horloges voor de echte liefhebber.

Met grote passie en liefde voor het horlogemakersvak produceert Schäuble & Söhne hoogwaardige horloges met Duitse degelijkheid. De ontwerpen zijn klassiek maar hebben soms een moderne inslag. Tevens kan elk horloge naar wens gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een gravure in de horlogekast of rotor. Daarnaast kan elk uurwerk een "upgrade" krijgen door het uurwerk een meer luxe uitstraling te geven. 

De basis van de Schäuble & Söhne horloges wordt altijd gevormd door een Zwitsers automatisch of mechanisch uurwerk. Hierdoor is elk horloge dat het atelier verlaat een uiting van kwaliteit en vakmanschap. 

Bent u geïnteresseerd in een fraai Duits horloge van Schäuble & Söhne? Binnenkort presenteren wij de allernieuwste modellen, waarvan u in dit artikel al een afbeelding aantreft.