Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Underwood London watchwinders - nu beschikbaar

Geplaatst op 22 februari 2014 om 12:11 uur

Diegene die alleen het allerbeste wilt voor zijn/haar collectie van automatische horloges kan niet voorbij gaan aan merken zoals Scatola del Tempo, Buben & Zörweg en Underwood London. Dit laatste merk heeft haar wortels in Italië waar in 1926 het bedrijf werd opgericht waar hoogwaardige lederen producten werden geproduceerd. De hoogwaardige kwaliteit en schitterende afwerking  werden geroemd, hetgeen resulteerde in samenwerkingen met Mont Blanc, Omega en Bulgari

Sinds de jaren '90 ging Underwood London zich richten op het produceren van handgemaakte watchwinders. Het ontwikkelde een systeem dat elk automatisch horloge probleemloos opwindt. De prachtige lederen en houten ontwerpen zorgden voor een unieke combinatie van kwaliteit en klasse. 

Tegenwoordig is Underwood London één van de voornaamste watchwinder producenten en schaart het zich in een rijtje van vooraanstaande merken. De Underwood London watchwinders worden volledig met de hand gemaakt en zijn voorzien van Zwitserse Maxton motoren. Het verhaal gaat dat NASA deze motoren ook gebruikte tijdens onderzoeken en ruimteverkenningen. 

De huidige collectie Underwood London watchwinders is vanaf heden verkrijgbaar in onze webshop. 

Bekijk u hier de actuele collectie watchwinders van het prachtige merk Underwood London.