Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Uitgelicht: Van Speyk Holland DWG.11.BL horloge

Geplaatst op 7 juli 2014 om 21:27 uur

Zoals u weet lichten wij eens in de zoveel tijd een fraai horloge uit onze collectie uit. Ditmaal is het de Van Speyk Holland DWG.11.BL.Van Speyk is een Nederlands horlogemerk dat naast de Holland serie onlangs de Dutch Pilot serie uitbracht. Waar de Holland serie een klassieke serie is met oog voor detail en een chique uitstraling, is de Dutch Pilot serie een moderne serie met Zwitsers uurwerk en piloten "look".

 Kenmerkend voor de Van Speyk horloges is dat ze een eigen design hebben en het een Nederlands merk betreft. Daarnaast zijn de eigenschappen ruim voldoende en de prijs is zeer interessant.

Nieuw Van Speyk Holland horloge

Het nieuwste Van Speyk horloge, de Holland DWG.11.BL, is in Nederland ontworpen en heeft een automatisch uurwerk. Het saffierglas zorgt voor een sterk glas dat zeer bestand is tegen krassen. De comfortabele lederen horlogeband resulteert in een optimaal draaggenot en is tevens verkrijgbaar met vouwsluiting.

De Van Speyk Holland horloges zijn geen horloges die men altijd en overal kan dragen. Deze horloges zijn chique horloges oftwel "dress watches". De horloges zijn juist geschikt voor feestjes, zakelijke afspraken of andere officiële gelegenheden.

Alle Van Speyk horloges vanuit voorraad leverbaar.

Als officieel dealer van Van Speyk horloges leveren wij alle horloges uit voorraad, inclusief 2 jaar garantie en originele luxe horlogebox. Uiteraard ontbreekt een handleiding (Nederlands en Engels) niet.

Bekijkt u hier de actuele collectie Van Speyk horloges!