Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Uitbreiding collectie Heisse & Söhne watchwinders

Geplaatst op 4 december 2013 om 11:36 uur

In Duitsland produceert Heisse & Söhne haar bijzondere watchwinders. De watchwinders zijn bijzonder omdat ze een eigen design combineren met kwalitatieve materialen en betaalbare prijs. Heisse & Söhne weet dat veel horlogeliefhebbers met een automatisch horloge hun horloge(s) graag veilig en goed opbergen. Een watchwinder windt niet alleen horloges op, maar zorgt er ook voor dat een horloge niet wordt blootgesteld aan vocht, stof of kindervingertjes.

 Nieuwe Berlin watchwinder serie

De Heisse & Söhne watchwinders winnen in Nederland bekendheid en het merk komt nu met een uitbreiding van haar collectie. De nieuwe Berlin serie is een goed voorbeeld van de stijgende lijn qua kwaliteit en design die Heisse & Söhne heeft ingezet.

De Berlin watchwinders zijn gemaakt van hout en hebben alle eigenschappen die men van een watchwinder mag verwachten. De watchwinders zijn geschikt om alle automatische horloges op te winden, doordat de TPD (turns per day) en draairichting instelbaar is.

Uitbreiding bestaande Heisse & Söhne watchwinder series

Naast de bestaande modellen brengt Heisse & Söhne ook vernieuwing binnen de huidige series. De series Callo en Watch Master zijn uitgebreid met diverse nieuwe watchwinders.

De nadruk ligt bij deze modellen op een accentwijziging die tot uiting komt in kleur en materiaal.

Bekijkt u hier de nieuwe Heisse & Söhne watchwinders, en koop een fraaie accessoire voor uw automatische horloges.