Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Stijlvolle en betaalbare horloges van Kienzle

Geplaatst op 30 mei 2014 om 16:53 uur

Er is voor de consument zoveel te kiezen op gebied van horloges. Er zijn pilotenhorloges, duikhorloges, sporthorloges, klassieke horloges en moderne horloges. Eigenlijk is er zoveel keus dat veel mensen het overzicht een beetje kwijt raken. Welk horlogemerk is aantrekkelijk wanneer u niet teveel geld wilt uitgeven maar wel een serieus horloge wilt dragen?

 Kienzle horloges met Duitse kwaliteit.

Een voorbeeld van een interessant horlogemerk is Kienzle. Dit merk heeft betrouwbare horloges in zowel een klassieke als moderne stijl.

De Kienzle collectie herbergt herenhorloges maar ook dameshorloges. Het leuke van Kienzle is dat de horloges er goed uitzien maar vooral zeer acceptabel geprijsd zijn. U koopt al een Kienzle horloge vanaf 99,00 euro. Dat is inclusief een chique horlogebox, handleiding en 2 jaar garantie.

Als officieel dealer van Kienzle horloges zijn wij erg te spreken over dit merk. Het biedt veel kwaliteit, ruime keus en leuke prijzen. Bent u benieuwd geworden naar de actuele Kienzle horloges? Bekijkt u hier de volledige collectie.