Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Spin-R watchwinders voor automatische horloges

Geplaatst op 17 september 2014 om 13:44 uur

Om uw automatische horloges optimaal op te winden zijn er diverse mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden luistert naar de naam Spin-R, een innovatief watchwinder merk dat zich toelegt op de productie van trendy watchwinders die elk automatisch horloge probleemloos opwinden. 

 Officieel dealer van Spin-R watchwinders

In onze webshop vindt u diverse merken watchwinders die elk verschillende kenmerken en eigenschappen hebben. Wat ze gemeen hebben is dat ze elk automatisch horloge, ongeacht merk/model, kunnen voorzien van de benodigde energie. Als officieel dealer van Spin-R watchwinders bieden wij u de nieuwste watchwinder modellen en volledige ondersteuning en aftersales. 

 Spin-R watchwinders: de eigenschappen

De voordelen van een Spin-R watchwinder zijn legio: de watchwinders hebben een modern uiterlijk met handig LCD scherm waarop alle instellingen ingesteld kunnen worden. De watchwinders zijn compact en licht waardoor ze eenvoudig overal te plaatsen c.q. gebruiken zijn. De verschillende kiesbare instellingen zorgen ervoor dat de watchwinder precies ingesteld kan worden om een willekeurig automatisch horloge optimaal van energie te voorzien. 

De Spin-R watchwinders zijn vanuit voorraad leverbaar en beginnen vanag 169,00 euro.