Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Sector horloges spectaculair afgeprijsd bij BensonTrade!

Geplaatst op 18 april 2015 om 16:46 uur

 Het Italiaanse horlogemerk Sector is al jaren een begrip in horlogeland. De horloges worden gewaardeerd door hun sportieve karakter, goede kwaliteit en fraaie design. Het leuke van een Sector horloge is dat het naast deze positieve eigenschappen ook zeer betaalbaar is. Sector bewijst dat een goed en leuk horloge niet duur hoeft te zijn. 

Sector horloges bij BensonTrade.nl

Wij hebben een partij Sector horloges ingekocht en bieden deze aan voor spectaculaire prijzen. Wij durven wel te stellen dat dit de allerlaagste prijzen in Nederland zijn. Vergelijkt u zelf. 

Elk Sector horloge wordt geleverd in de originele Sector horlogebox met 2 jaar garantie en gratis verzending. Wilt u het horloge liever aangetekend en verzekerd ontvangen, dan kunt u dit aangeven tijdens de bestelprocedure. 

De Sector horloges en bijbehorende prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Van diverse modellen hebben wij meerdere stuks op voorraad, van sommige modellen slechts enkele stuks. Wees dus snel en profiteer van deze enorme korting op onze Sector horloges.