Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Schitterende handgemaakte horlogebanden in aantocht!

Geplaatst op 5 september 2014 om 15:12 uur

Als horlogeliefhebbers zijn wij altijd op zoek naar fraaie accessoires voor horloges. Onze collectie heeft reeds accessoires als watchwinders, horlogeboxen, horloge-etuis, horlogebanden en horlogesluitingen. Op gebied van horlogebanden is er veel keus. Er is keuze uit verschillende materialen, kleuren, stijlen en maten.

Wat echter wel lastig verkrijgbaar is, is een horlogeband die handgemaakt is door een vakman. Ze zijn er wel, maar beginnen vaak vanaf 69,00 euro en dat is natuurlijk veel geld voor een horlogeband. Wij zullen binnen enkele weken een zeer fraaie serie van handgemaakte lederen horlogebanden presenteren in de kleuren zwart, donkerbruin en lichtbruin. 

Kenmerken van een handgemaakte lederen horlogeband.

Vrijwel alle horlogebanden worden in een fabriek gemaakt, omdat dit goedkoop is en een hoog afwerkingsniveau garandeert. Dit maakt een handgemaakte horlogeband echter zeer bijzonder. Er is immers veel aandacht besteed aan de selectie van het beste leder, het snijden van het leder en de fraaie afwerking in de vorm van stiksel en accenten. 

Een handgemaakte horlogeband ziet er niet alleen chique uit en geeft het horloge een nieuwe beleving, het is vakmanschap dat resulteert in een schitterende horlogeband. 

Daarnaast worden onze handgemaakte horlogebanden iets dikker gemaakt dan de standaard horlogebanden. Dit geeft extra comfort en duurzaamheid. 

Wij verwachten de handgemaakte horlogebanden voor 40,00 euro te kunnen aanbieden. Wij zullen de volgende maten voeren: 18, 20 en 22mm. De kleuren die beschikbaar zijn: zwart, donkerbruin en lichtbruin.