Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Re-style uw horloge met een fraaie Benson horlogeband

Geplaatst op 9 november 2013 om 11:32 uur

 Een mooi horloge staat of valt bij een passende horlogeband. Vaak accentueert de horlogeband de stijl van de drager. Een goede combinatie van kleuren en stijl met het horloge zelf is daarom erg belangrijk. 

Ideale combinaties tussen de horlogeband en het horloge zelf

Vaak is een goede combinatie vrij gemakkelijk te vinden. Een klassiek horloge staat vrijwel altijd prachtig met een chique lederen horlogeband. Een sportief horloge heeft baat bij een krachtige en solide edelstalen horlogeband. Een duikhorloge combineert het beste met een rubberen horlogeband op gebied van functionaliteit. 

Naast het type horlogeband kan men ook eindeloos variëren met kleuren en materialen. Wat men fijn vindt dragen qua materiaal is persoonlijk en afhankelijk van uw voorkeur. Ook met de combinatie qua kleur kunt u spelen. Een bruine horlogeband staat bij een zwarte of witte wijzerplaat altijd  fraai. Let u echter ook op de kleur van de horlogekast. De laatste jaren is rosé, goud of PVD erg populair hetgeen meer mogelijkheden biedt. 

Kwaliteit, prijs en comfort

Een goede horlogeband kenmerkt zich door degelijk materiaal, fraaie afwerking en draagcomfort. Dit betekent niet dat een kwalitatieve horlogeband duur hoeft te zijn. Er zijn veel voorbeelden van schitterende horlogebanden voor slechts enkele tientjes. 

Bent u toe aan een nieuwe horlogeband, of wilt u uw horloge eens van stijl veranderen door een ander type of kleur horlogeband erop te zetten? Dan bent u bij ons aan het goede adres! 

Bekijkt u hier onze actuele collectie horlogebanden.