Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Officieel dealer van diverse watchwinder merken

Geplaatst op 26 april 2014 om 16:30 uur

Al ruim 8 jaar is zijn wij een begrip op gebied van watchwinders. Als eerste Nederlandse webshop haalden wij bekende merken naar Nederland. Onze collectie watchwinders bestaat uit diverse merken die zichzelf elk onderscheiden op gebied van kwaliteit, design en prijsklasse. In onze webshop vindt u altijd een watchwinder die geschikt is voor uw automatische horloge(s).

Als officieel dealer van al onze watchwinder merken zorgen wij voor hoogwaardige producten, perfecte aftersales en duidelijke garantie.

 Watchwinders voor de beginnende horlogeliefhebber

Heeft u één of twee automatische horloges en wilt u niet teveel uitgeven aan een watchwinder? Dan bieden merken als Benson Watchwinders en Spin-R een ruime keus. Beide merken onderscheiden zich door een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Waar Spin-R alleen modellen heeft voor één of twee automatische horloges heeft Benson Watchwinders voor vrijwel elke horlogecollectie een goed alternatief. U kunt kiezen voor een watchwinder voor één horloge, maar ook voor een watchwinder die geschikt is voor 2,3,4,6 of zelfs 8 horloges.

Medium segment watchwinders

Wanneer u op zoek bent naar een bekend watchwinder merk dat kwaliteit combineert met een betaalbare prijs is er veel keus. Merken die wij zouden aanraden zijn Heisse & Söhne, Paul Design, Wolf en Eilux. Dit zijn allemaal merken die qua prijs en kwaliteit in het midden segment zitten.

De watchwinders van deze merken zijn veelal gemaakt van hout en bieden alle functies die u nodig heeft om een automatisch horloge optimaal van energie te voorzien.

 High end watchwinders

Heeft u een ruime horlogecollectie van waardevolle horloges dan wilt u waarschijnlijk een passende watchwinder daarbij. U wilt graag dat de watchwinder van hetzelfde niveau is als uw hoogwaardige horloges, en bent daarvoor bereid een wat hoger bedrag uit te geven.

In deze klasse zitten merken als Bernard Favre, Elma Motion, Swiss Kubik en Underwood London. Deze merken hebben elk eigen onderscheidende eigenschappen. Hierdoor kunt u precies dat merk kiezen dat het beste bij uw horlogecollectie past.

Wenst u advies? Wij helpen u graag verder....

Als specialist op gebied van watchwinders bezoeken wij internationale beurzen, fabrieken waar watchwinders worden geproduceerd en diverse bekende watchwinder merken. Waarom? Om u de beste merken, beste kwaliteit en beste prijzen te kunnen aanbieden.

U vindt in onze webshop een ruim assortiment watchwinders. Bij elk product staan de exacte eigenschappen omschreven. Heeft u echter vragen en/of opmerkingen? Mailt of belt u ons, wij helpen u graag verder.