Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Officieel dealer van Bernard Favre watchwinders

Geplaatst op 7 april 2014 om 10:47 uur

Zoals eerder aangekondigd presenteren wij met trots de Bernard Favre "Planet Winding System" watchwinders. Deze originele watchwinder is een prachtige uiting van techniek, design en een speciale opwindmethode voor automatische horloges. Het systeem simuleert perfect de polsbeweging van de mens waardoor elk automatisch horloge optimaal wordt opgewonden. De draaiing van het horloge in de watchwinder is een prachtig gezicht. 

De Bernard Favre "Planet Winder System" watchwinder heeft diverse functionaliteiten. De watchwinder is instelbaar in 6 programma's met verschillende TPD (omwentelingen per dag). De LED indicator geeft de actuele status van de watchwinder aan. De ingebouwde batterij/accu heeft een reserve van +- 100 dagen en is oplaadbaar door netstroom, PC of smartphone via de USB kabel. Hierdoor kunt u de watchwinder tevens bewaren in uw kluis of meenemen op reis. 

Doordat de watchwinders worden geproduceerd in Zwitserland ligt de nadruk op kwaliteit, technische perfectie en een sublieme afwerking. De prijs bedraagt 1279,00 euro (incl. 2 jaar garantie en schitterende lederen etui). Vanaf heden vanuit voorraad leverbaar.