Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nu leverbaar: Elma Motion watchwinders

Geplaatst op 13 december 2013 om 15:19 uur

 In het Duitse stadje Singen werd in 1948 the watchwinder merk Elma Motion opgericht. Al ruim 60 jaar produceert Elma Motion hoogwaardige watchwinders die voldoen aan de hoogste standaard. Door gebruik te maken van hout, leder, carbon en aluminium kiest dit merk enkel voor de beste kwaliteit. Dit komt tevens tot uiting doordat elke Elma Motion watchwinder is voorzien van Duitse technologie in de vorm van motoren en aandrijving.

Elma Motion watchwinders voor de echte liefhebber

Een Elma Motion watchwinder is een dusdanig hoogwaardige watchwinder dat deze perfect past bij automatische horloges uit het hoger prijssegment. Horloges van Rolex, IWC, Breitling, Omega of Tag Heuer worden probleemloos opgewonden door de watchwinders. Doordat elke Elma Motion watchwinder speciale techniek heeft zoals "speed winding" en "rest phase" wordt elk automatisch horloge probleemloos opgewonden.

De afwerking van de watchwinders is van een buitengewoon hoog niveau. Dit wordt benadrukt door bijvoorbeeld het soft-close systeem van de glazen deur en de uiterst zorgvuldige eindcontrole die in de fabriek plaatsvindt.

Bekijkt u hier de allernieuwste Elma Motion watchwinders. Vanaf heden verkrijgbaar in onze webshop.