Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwste Zeppelin horloges 2015 nu in onze webshop!

Geplaatst op 30 januari 2015 om 10:45 uur

 Als officieel dealer van Zeppelin horloges verkrijgen wij elk jaar de allernieuwste modellen. Hier kijken we altijd naar uit omdat dit Duitse horlogemerk ontzettend interessante en betaalbare horloges produceert die zich onderscheiden van andere horlogemerken. De klassieke vormgeving in combinatie met Zwitserse en Japanse uurwerken zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. 

De nieuwste Zeppelin horloges vallen binnen de reeds bestaande series "100 Years of Zeppelin" en "LZ129 Hindenburg". Beide series zijn behoren tot de meest populaire series van het merk en bestaan al enkele jaren. 

De ontwerpers van Zeppelin hebben gekozen voor diverse modellen met een gouden of rosé kleurige horlogekast. De bruin of zwart lederen horlogeband zorgt voor een fraai contract hetgeen de fraaie uitstraling ten goede komt. 

Aan de LZ129 Hindenburg serie zijn diverse modellen met een maanfase aanduiding toegevoegd. Deze speciale functie geeft de stand van de zon en maan aan en wordt door horlogeliefhebbers beschouwd als een interessante functie. Wij vinden het vooral een leuke toevoeging voor het design. 

Bent u op zoek naar een betaalbaar horloge dat klasse en luxe uitstraalt? Bekijkt u dan snel de Zeppelin horlogecollectie 2015. Als officieel dealer leveren wij elk horloge inclusief 2 jaar garantie, garantiekaart en luxe horlogebox.