Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwste Benson Smart-Tech watchwinders komen eraan

Geplaatst op 21 juni 2014 om 17:04 uur

 In 2012 lanceerden wij de Benson Smart-Tech watchwinders. Deze serie watchwinders vormt de meest exclusieve lijn watchwinders van ons eigen merk Benson. Voor een goede kwaliteit, technische innovatie en sublieme afwerking bezoeken wij jaarlijks de fabriek om alle eigenschappen door te spreken. Dit komt tot uiting in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Benson Smart-Tech X.12.B-serie

De serie die wij in 2012 lanceerden bestaat uit vier modellen die eenzelfde design en functies hebben maar qua capaciteit verschillen. De watchwinders zijn er in modellen voor één, twee, vier en zes horloges.

Door technische ontwikkelingen wordt de Smart-Tech X.12.B serie continu verbeterd. De nieuwste serie heeft een glazen LCD panel en een nieuw horlogehoudersysteem. Daarnaast heeft de deur een uitsnede die de deur makkelijker opent en sluit.

De prijzen van de Smart-Tech X.12.B serie blijven hetzelfde.

Benson Smart-Tech X.14.BR-serie

De allernieuwste serie die wij op de markt brengen luistert naar de naam Smart-Tech X.14.BR. Deze watchwinders zijn donkerbruin van kleur en zijn verkrijgbaar voor drie en zes automatische horloges. Het touchscreen zit in de kast en is eenvoudig bedienbaar. De LED verlichting biedt de mogelijkheid de watchwinder volledig te verlichten zodat er een prachtig zicht op de horloges is.

Ook deze Smart-Tech X.14.BR watchwinders zullen voorzien zijn van een afstandbediening waarmee alle functies van de watchwinder bediend kunnen worden.

De prijzen van de nieuwe Smart-Tech X.14.BR modellen zullen tussen de 349,00 en 449,00 euro liggen.

Garantieverlenging naar 2 jaar

Vanwege de kwaliteitsverbetering die we realiseren zullen alle nieuwe watchwinders uit de Smart-Tech serie standaard twee jaar garantie krijgen.

Bent u benieuwd geworden naar de nieuwe Benson Smart-Tech watchwinders? Houdt u onze website in de gaten: ze zullen omstreeks eind juli beschikbaar zijn.