Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Lapizta horloges vandaag binnen gekomen

Geplaatst op 16 juli 2014 om 16:39 uur

 Het succesvolle Lapizta is sinds één jaar deel van ons horloge assortiment. Het merk produceert ontzettend leuke quartz horloges met voornamelijk horlogekasten van 45mm en groter. De horloges zijn groot maar dragen zeer comfortabel door de hoogwaardige lederen en rubberen horlogebanden.

Lapizta is in eigen land, de VS, voornamelijk bekend vanwege hun samenwerking en sponsoring op gebied van de racesport. Diverse elementen uit de racesport zijn direct vertaald in de Lapizta horloges. Deze komen tot uiting in het design en de materialen die worden gebruikt in de horlogecollectie.

Vanaf het begin dat wij Lapizta als merk introduceerden in Nederland is er veel interesse in het merk. Vooral het stoere robuuste karakter spreekt veel mensen aan. Daarnaast zijn de horloges betaalbaar en worden ze geleverd in een keurige horlogebox met handleiding, stoffen doekje en 2 jaar garantie.

Wij houden ruim 70% van alle Lapizta horloges op voorraad en vandaag zijn daar diverse nieuwe modellen bij gekomen. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk horloge direct uit voorraad leveren zodat u uw Lapizta horloge direct kan dragen met dit mooie zomerweer!