Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe collectie Junkers horloges binnenkort leverbaar

Geplaatst op 3 oktober 2014 om 15:09 uur

Als officieel dealer van Junkers horloges krijgen wij binnenkort de beschikking over de allernieuwste collectie horloges van dit fraaie Duitse horlogemerk. Junkers timmert al enige jaren flink aan de weg in Duitsland en is op gebied van verkoopaantallen het grootste merk aldaar. In Nederland begint Junkers steeds meer bekend te worden. Het horlogemerk produceert zeer interessante horloges in haar eigen fabriek nabij München, in Duitsland. Hierdoor is elk Junkers horloge een ideale mix van Duitse kwaliteit, Zwitserse uurwerken en een betaalbare prijs. 

 Junkers horlogecollectie 2015 bij BensonTrade.nl 

Binnen enkele weken zullen wij de nieuwste Junkers horloges presenteren in onze webshop. De verwachtingen zijn hooggespannen aangezien Junkers bekend staat vanwege haar succesvolle nieuwe horloge modellen. 

Wij zullen uiteraard in dit topic aandacht besteden aan de nieuwe Junkers horloges wanneer deze gepresenteerd zijn op onze website. Doordat wij bijna elk Junkers horloge op voorraad hebben kunnen wij ook uw bestelling snel verwerken zodat u in een korte tijd een fraai Duits Junkers horloge om uw pols kunt dragen.