Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Benson Modern I watchwinders in aantocht

Geplaatst op 2 januari 2016 om 14:46 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson Watchwinders presenteert medio januari diverse nieuwe modellen. Naast de veelbelovende Black Series zal het merk ook een serie watchwinders presenteren in het lagere segment. De huidige Modern I serie krijgt uitbreiding van twee nieuwe modellen. De nieuwe modellen zijn geschikt voor één automatisch horloge en zijn van edelstaal. Ze zullen verkrijgbaar zijn in zilver en zwart. 

De functies van de Modern I watchwinders zijn geschikt om elk automatisch horloge probleemloos op te winden. De gewenste draairichting maar ook het aantal TPD (turns per day) kan ingesteld worden. 

Wij verwachten de nieuwe Modern I watchwinders van Benson medio/eind januari binnen te krijgen. Gezien de populariteit van de huidige modellen uit de Modern I serie kijken wij er erg naar uit. Het leuke van deze watchwinders is dat ze op netstroom (bijgeleverde adapter) maar ook op batterijen werken. 

Hier ziet u alvast twee foto's van de beide nieuwe modellen. De prijs zal 119,00 euro bedragen (incl. één jaar garantie en handleiding).