Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Movas horloges, de allernieuwste modellen bij BensonTrade

Geplaatst op 1 november 2013 om 15:44 uur

 Het relatief onbekende MoVas is groot geworden door zeer positieve reviews op diverse wereldwijde horlogefora. Het horlogemerk is zeer klein en de productie is in kleine hoeveelheden. Hierdoor wordt tijdens de productie ruim aandacht besteed aan elk MoVas horloge hetgeen resulteert in een sublieme kwaliteit, eigen design en fraaie afwerking. 

Movas Diver horloges, unieke duikhorloges

De laatste serie horloges van MoVas luistert naar de naam "Diver". Dit model is enkele maanden geleden op de markt gebracht en wordt geroemd vanwege haar design, fraaie stijlelementen en bijzondere karakter. 

Met een ruime waterdichtheid, saffierglas en een oversized horlogekast vallen de MoVas Diver horloges direct op bij horlogeliefhebbers. Het is in onze ogen zeer indrukwekkend dat een klein horlogemerk een dergelijk uniek design kan produceren zonder teveel te kijken naar andere bekende merken en op dat succes mee te liften. 

Stevig geprijsd maar waar voor uw geld

Wij zullen niet ontkennen dat de prijs van een MoVas Diver horloge vrij stevig is, maar u krijgt hiervoor in ruil wel een uniek horloge met de eigenschappen van een veel duurder horloge. Wanneer u het horloge zal dragen zult u direct herkennen wat wij bedoelen. De Movas horloges voelen zwaar en degelijk aan maar dragen toch comfortabel. 

Bent u op zoek naar een uniek duikershorloge dat ook prima te dragen is als "dresswatch"? Dan moet u zeker een MoVas Diver horloge overwegen.