Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Zoeken

  Zoek in nieuws artikelen

  aug
  14

  Luminox horloges: nu verkrijgbaar bij BensonTrade!

  geplaatst om 15:04

   Zoals eerder aangekondigd zijn wij per heden officieel dealer van Luminox horloges. Dit Amerikaanse merk dat geproduceerd wordt in Zwitserland is wereldwijd bekend en een goede aanwinst voor onze horloge collectie.

  De Luminox horloges geven onze horlogecollectie meer uitbreiding richting het militaire segment. Mede omdat Luminox geinspireerd wordt door diverse legeronderdelen van het Amerikaanse leger, zoals bijvoorbeeld de Navy Seals

  Tevens zijn de horloges van Luminox uitermate geschikt voor diegene die meer verwacht van zijn/haar horloges. Tennissen, raften, bergbeklimmen, zwemmen....het kan allemaal met deze horloges. De horloges zijn zeer sterk en hebben prima eigenschappen. Zo is elk Luminox horloge voorzien van een Zwitsers uurwerk en heeft het gehard mineraalglas of zelfs saffierglas

  De verlichting dat elk Luminox horloge heeft verdient extra aandacht. Luminox garandeert 25 jaar lang een perfecte afleesbaarheid in het donker, waarbij onderdelen van de wijzerplaat oplichten voor een optimale afleesbaarheid. Dit unieke systeem is zeer handig wanneer u in het donker de tijd wilt aflezen. Iets wat bij normale horloges vrijwel onmogelijk is.

  De nieuwe Luminox horloges beginnen al vanaf 299,00 euro (Colormark serie) en lopen tot 1990,00 euro voor de horloges die voorzien zijn van een Valjoux uurwerk. Kortom, een Luminox horloge is behalve zeer betaalbaar ook een perfecte partner wanneer in extreme omstandigheden. Niet voor niets vertrouwen professionals zoals Navy Seals op Luminox horloges!

  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+