Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Zoeken

  Zoek in nieuws artikelen

  mei
  11

  Kadloo watchwinders: exclusiviteit voor de echte horlogefanaat

  geplaatst om 20:02

   Het horlogemerk Kadloo is niet alleen bekend vanwege haar Swiss made horloges maar ook vanwege de "high class" watchwinders die zij op de markt brengt.

  In maart dit jaar bracht Kadloo het nieuws naar buiten dat het merk zich in de toekomst meer en meer op enkel watchwinders gaat concentreren.

  Kadloo watchwinder: kwalitatieve watchwinder voor automatische horloges.

  De afgelopen 5 jaar heeft Kadloo zich geprofileerd als een sterk horlogemerk met een ruime keus aan watchwinders. De Kadloo watchwinders zijn zeer modern vormgegeven en worden in de kleuren zwart, carbon en makassar op de markt gebracht.

  De designs zijn veelal met rechte lijnen en veel glas zodat de horloges altijd goed zichtbaar zijn. De nieuwste designs hebben LCD display en het bekende "tackly" systeem waarmee horloges gemakkelijk erin te plaatsen zijn.

   De prijzen van de Kadloo watchwinders beginnen vanaf 349,00 euro. Voor dit bedrag koopt u een schitterende watchwinder die volledig geproduceerd is in Duitsland.

  Bent u op zoek naar een luxe watchwinder voor uw automatische horloges? Dan moet u zeker een kijkje nemen bij de nieuwste Kadloo watchwinders.

  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+