Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Junkers horloges, de nieuwste modellen voor 2014

Geplaatst op 24 maart 2014 om 14:54 uur

 In Duitsland wordt het horlogemerk Junkers vervaardigd. Junkers was vroeger een vliegtuigbouwer dat jarenlang toonaangevend was in de vliegtuigindustrie en met haar vliegtuigen diverse records behaalde. Deze historie komt terug in het design van de Junkers horloges. Een Junkers horloge staat voor Duitse kwaliteit in combinatie met betrouwbare en solide uurwerken van merken als ETA, Miyota en Ronda. 

Junkers horloges op Baselworld 2014

Op de grootste horlogebeurs ter wereld, Baselworld, zal Junkers haar nieuwste horloges presenteren aan de buitenwereld. Als officieel dealer zal BensonTrade hierbij aanwezig zijn. Wij krijgen van Junkers een persoonlijke rondleiding door de stand waarbij de nieuwste modellen besproken zullen worden. Deze nieuwe Junkers horloges zullen hierna binnen enkele weken beschikbaar komen in onze webshop. 

De kenmerken van een Junkers horloges kan men omschrijven in de volgende zin; een Junkers horloge staat voor kwaliteit, aansprekend design en een betaalbare prijs. Immers, u koopt al een fraai horloge van dit merk vanaf 159,00 euro. 

Interesse in een Junkers horloge? Bekijkt u hier de huidige collectie horloges van dit fraaie Duitse horlogemerk.