Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

horlogemerk van de maand: Laco horloges

Geplaatst op 12 juni 2015 om 08:02 uur

 Er zijn tegenwoordig zoveel horlogemerken dat de keus er voor de consument niet makkelijker op is geworden. Het Duitse horlogemerk Laco maakt het wel makkelijk; het produceert degelijke Duitse horloges voor zeer aantrekkelijke prijzen. Hierdoor is Laco al bijna 90-jaar een prachtig horlogemerk met een fraaie geschiedenis. 

Horlogemerk van de maand: Laco horloges

In deze categorie zullen wij maandelijks een bepaald merk presenteren dat zich naar onze maatstaven onderscheid van de rest. Deze maand is de keuze gevallen op Laco. Hiervoor hebben we verschillende redenen. Wij zijn sinds april officieel dealer van dit horlogemerk en ons valt direct de interesse in Laco horloges op. De consument is geïnteresseerd in Laco vanwege de Duitse kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en fraaie uitstraling. 

Wij hebben diverse Laco horloges op voorraad en daardoor konden wij verschillende exemplaren van dichtbij bekijken. Ons vallen de mooie afwerking en solide materialen op. De Laco horloges hebben een klassieke stijl die gecombineerd wordt met Zwitserse en Japanse uurwerken. 

Ons viel ook de verpakking op. Er zijn weinig horlogemerken die net zoals Laco veel werk maken van de verpakking. De verpakking is uitstekend verzorgd en zorgt gelijk voor een "wauw" gevoel. Er is gekozen voor duurzame materialen en een stijlvolle presentatie zodat de eerste indruk gelijk de juiste is. 

Wanneer u op zoek bent naar een klasse horloge dat wel betaalbaar is, dan kunt u zeker een Laco horloge overwegen.