Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Horlogebanden bij BensonTrade: betaalbare kwaliteit

Geplaatst op 16 februari 2014 om 11:21 uur

 Naast horloges, watchwinders en horlogeboxen bieden wij ook een ruime collectie horlogebanden. Deze horlogebanden zijn van ons eigen huismerk Benson. Bij de samenstelling van onze collectie leggen wij de nadruk op kwaliteit, comfort en een scherpe prijs. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er genoeg keuze is voor onze klanten, niet alleen qua verschillende stijlen en modellen maar ook qua maatvoering. 

Doordat wij horlogebanden van kalfsleder, krokodil en haai in  onze collectie hebben die elk hun eigen eigenschappen hebben is er genoeg keus voor iedereen die zijn/haar horloge wil voorzien van een nieuwe horlogeband. 

Een goede horlogeband is soepel, goed bestand tegen water en transpiratie en solide zodat de horlogekast altijd goed bevestigd is aan de horlogeband zelf. 

Als accessoire voor uw horlogeband kunt u ook kiezen voor een alternatieve, meer luxe sluiting. De vouwsluiting is een edelstalen sluiting die beide banddelen met elkaar verbind waardoor één geheel ontstaat. Veelal duurdere horloges hebben een vouwsluiting die ook qua gemak en comfort veel voordelen heeft. 

Bent u op zoek naar een fraaie horlogeband en wellicht een goede vouwsluiting? Bekijkt u onze horlogebanden en vouwsluitingen hier