Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Söhne watchwinders, luxe horloge-accessoires

Geplaatst op 5 november 2013 om 10:54 uur

Innovatief design en kwaliteitsrijke materialen staan symbool voor de schitterende Heisse & Söhne watchwinders. Dit merk uit Duitsland produceert al enige jaren fraaie watchwinders die een zeer goede accessoire zijn voor elk automatisch horloge. 

Luxe watchwinders met fraaie uitstraling

Diverse watchwinder merken proberen met innovatie de slag met de concurrenten te winnen. Hierbij wordt het design weleens vergeten. Een merk zoals Rapport blijft bijvoorbeeld al vrij lang hangen in een oud design hetgeen het merk wat oubollig maakt. Bij Heisse & Söhne combineren ze techniek en kwaliteit met goeduitziende ontwerpen die prima passen op kantoor, in de  huiskamer of in de slaapkamer. 

Hoog afwerkingsniveau is standaard

Heisse & Söhne doet geen concessies op gebied van materiaalgebruik en afwerking. Het afwerkingsniveau is zeer hoog omdat elke watchwinder handmatig wordt afgewerkt en getest voordat deze de fabriek verlaat. Slechts weinig grote watchwinder merken doen dit. Het resultaat is zichtbaar doordat details de schoonheid en functionaliteit bepalen. Zowel de buitenkant als de binnenkant zijn afgewerkt tot op het hoogste niveau. 

Officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders

Wij trekken graag attractieve merken aan voor onze collectie. Niet alleen streven wij naar kwalitatieve merken maar ook naar merken die betaalbaar zijn. Heisse & Söhne is hiervan een prima voorbeeld. Als officieel dealer van dit fraaie merk bieden wij u de allernieuwste collecties watchwinders. 

Bent u op zoek naar een watchwinder als fraaie accessoire voor uw automatische horloge(s)? Dan adviseren wij u om zeker eens een kijkje te nemen bij onze collectie Heisse & Söhne watchwinders