Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse & Söhne watchwinders uit het Sauerland

Geplaatst op 11 oktober 2014 om 14:36 uur

 Het opwinden van automatische horloges door middel van een watchwinder wordt steeds populairder. Het gemak dient de mens en daarom is een watchwinder een handige horloge accessoire die ervoor zorgt dat men niet onnodig tijd verspilt met het handmatig opwinden van een horloge waarbij ook de tijd en datum (en wellicht andere functies) moeten worden ingesteld. 

Heisse & Söhne watchwinders uit Duitsland

Voor de horlogeliefhebber die een watchwinder zoekt voor zijn/haar horlogecollectie die bestaat uit één of meer automatische horloges is een Heisse & Söhne watchwinder een goede keuze. Dit merk bestaat al enige jaren en staat voor solide watchwinders. Vanuit het Sauerland (Duitsland) worden de Heisse & Söhne watchwinders wereldwijd gedistribueerd naar haar officieel dealers waarvan wij er één zijn. 

 Als officieel dealer zien wij de Heisse & Söhne watchwinders vrij vaak voorbij komen. Onze mening is dat het merk veel waar voor haar prijs biedt. De kwaliteit en afwerking is dik in orde en het design is zeer fraai. Een ander positief punt is dat dit Duitse merk een grote collectie heeft met allerlei watchwinders in verschillende soorten, maten en kleuren. Hierdoor is er voor elke horlogeliefhebber genoeg keus. 

Wilt u een fraaie Duitse watchwinder zodat uw automatische horloges van voldoende energie voorzien blijven? Dan moet u zeker Heisse & Söhne overwegen, aangezien dit merk veel kwaliteit voor een relatief gunstige prijs biedt.