Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Escada horloge voor de zelfbewuste vrouw

Geplaatst op 25 november 2015 om 09:28 uur

 De hedendaagse vrouw weet exact wat ze wilt. Een mooi horloge om de pols is een absolute must om de kleding, schoenen en handtas met elkaar af te stemmen. Nu zijn er tal van modemerken die relatief goedkope horloges aanbieden. Aan de andere kant zijn er ook veel high end horlogemerken die prachtige dameshorloges produceren. Voor dames die geen modemerk maar wel een degelijk horloge willen dragen en daarbij niet de hoofdprijs op tafel willen leggen is er eigenlijk maar weinig keus. Gelukkig hebben wij onlangs Escada horloges gepresenteerd. Dit horlogemerk staat op gelijke voet met merken als Chanel, Prada en Hermes, maar biedt een meer betaalbare horlogecollectie. 

De voordelen van een Escada horloge zijn talrijk. De Zwitserse kwaliteit spreekt voor zich. De designs zal prachtig vormgegeven aan de hand van de laatste internationale trends. Het luxe gevoel dat iedere vrouw wenst wordt vertaald in elk Escada horloge. 

Een ander voordeel van Escada is dat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn. Waar bovengenoemde horlogemerken beginnen bij 700,00 euro is een Escada horloge al verkrijgbaar vaaf 279,00 euro. Elk Escada horloge wordt bovendien geleverd in een zeer chique horlogebox met 2 jaar garantie en handleiding.

Bent u die vrouw die extra luxe wenst op gebied van horloges? Of bent u die man die zijn partner wilt verrassen met een prachtig luxe horloge dat geproduceerd is in Zwitserland? In beide gevallen is een Escada horloge een uitstekende keus! 

Bekijk hier de actuele collectie Escada horloges. Als officieel dealer bieden wij u de zekerheid van authenticiteit, duidelijke garantie en levering uit voorraad.