Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De webshop voor watchwinders en horlogeboxen nu live!

Geplaatst op 15 augustus 2012 om 16:12 uur

Met trots presenteren wij onze nieuwste webshop `Watchwinders.nl`, een webshop speciaal voor watchwinders en horlogeboxen.

Watchwinders.nl is een onderdeel van BensonTrade. BensonTrade bestaat ruim 7 jaar en is een begrip op gebied van horloges en accessoires. Met bekende merken als Seiko, Tag Heuer, Oris, Glycine, Citizen en Luminox is BensonTrade één van de grootste horloge gerelateerde webshops van de BeNeLux.

Met Watchwinders.nl bieden wij de horlogeliefhebber specifieke producten als watchwinders en horlogeboxen.

Watchwinders, een leuke accessoire voor uw automatische horloge

 Watchwinders zijn een handige accessoire geschikt voor automatische horloges. De automatische horloges worden door de watchwinder van energie voorzien waardoor deze niet stil komen te staan wanneer u het horloge niet draagt. Dit betekent dat u het horloge uit de watchwinder kunt nemen en direct kunt dragen zonder instellingen van het horloge opnieuw te hoeven instellen.

Bij Watchwinders.nl vindt u het grootste aanbod watchwinders binnen de BeNeLux. Doordat wij officieel dealer zijn van merken als Heisse & Söhne, Elma, Underwood en Kadloo hebben wij niet alleen de nieuwste watchwinders, maar bieden wij ook uitmuntende service en duidelijke garantie.

De watchwinders van ons eigen merk Benson produceren wij in eigen beheer. Hierbij ligt onze focus vooral op kwaliteit, techniek, gebruiksgemak en attractieve prijzen. Vrijwel de gehele Benson watchwinder collectie houden wij op voorraad en is direct leverbaar.

Horlogeboxen, een must voor de horlogeliefhebber

 Elke horlogeliefhebber kent het probleem: hoe berg ik mijn horloges netjes en veilig op. Een horlogebox is een uitkomst. U kunt alle horloges keurig in een horlogebox opbergen zodat deze bij elkaar, maar vooral bestand tegen stof en andere invloeden, opgeborgen worden. 

Onze collectie horlogeboxen is zeer ruim en biedt voldoende keus qua capaciteit, materiaal, kleur en prijzen. Bekijkt u onze collectie horlogeboxen en laat u overtuigen.

Wij begroeten u graag in onze webshop Watchwinders.nl. Welkom!