Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De Spin-R watchwinders komen eraan!

Geplaatst op 19 augustus 2014 om 07:29 uur

 Het watchwinder merk Spin-R produceert moderne watchwinders voor een zeer redelijke prijs. Het merk is in Azië en de VS al zeer populair bij jonge horlogeliefhebbers die hun automatische horloge willen opwinden in een moderne watchwinder in een speciale kleur. Immers, de meeste watchwinders zijn vrij klassiek en slechts verkrijgbaar in traditionele kleuren als zwart en bruin.

Spin-R watchwinders bieden veel voor hun aantrekkelijke prijs. Immers, de watchwinder is voorzien van een Japanse motor die probleemloos alle automatische horloges opwindt. Daarnaast is elke Spin-R watchwinder voorzien van een goed afleesbaar LCD scherm waarop alle draairichtingen en aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day) instelbaar zijn. 

Het eenvoudige systeem waarmee men een horloge in de watchwinder plaatst als het energie nodig heeft en eruit haalt wanneer men het horloge wilt dragen is solide en makkelijk in gebruik. 

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare watchwinder in een modern design, dan is een Spin-R watchwinder zeker iets voor u! De Spin-R watchwinders komen eind augustus op voorraad en zijn dan direct vanuit voorraad leverbaar. Bestellen kan uiteraard nu al via onze website, zodat uw bestelling direct wordt verzonden wanneer de watchwinders binnenkomen.