Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwste Paul Design watchwinders bijna leverbaar!

Geplaatst op 12 augustus 2014 om 06:49 uur

 Het is bijna zover, de nieuwste Paul Design watchwinders komen eind augustus binnen in ons magazijn. Dit veelbelovende merk uit Hong Kong, dat de nieuwste technieken combineert met hoogwaardige materialen, zorgt ervoor dat het opwinden van een automatisch horloge kinderspel is. 

De vele functies om een automatisch horloge optimaal op te winden die Paul Design heeft geintegreerd in haar watchwinders ziet men normaliter enkel bij de grote merken. De sleep mode en power winding functies zijn zeer handig en voor de echte horlogeliefhebber met een grotere horlogecollectie zeker aan te raden. 

Het leuke aan een Paul Design watchwinder is dat het een zeer hoge mate van kwaliteit en afwerking biedt tegen een zeer acceptabele prijs. De watchwinder heeft dezelfde specificaties als merken als Swiss Kubik, Elma of Scatola del Tempo, echter is de prijs veel aantrekkelijker. 

Zoals gezegd, eind augustus komen de nieuwe Paul Design watchwinders binnen. Hierna is elk model direct uit voorraad leverbaar. Wanneer u de aankoop overweegt van een kwalitatieve watchwinder voor uw horlogecollectie, dan is Paul Design zeker een merk dat het overwegen waard is.