Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwste Benson Smart-Tech watchwinders zijn gearriveerd!

Geplaatst op 10 september 2014 om 15:16 uur

 Het was even wachten op de allernieuwste Benson Smart-Tech watchwinders. Door enige vertraging qua productie zijn de modellen pas begin deze week afgeleverd in ons magazijn.

De nieuwe Smart-Tech watchwinders zijn op accenten verbeterd. De deur heeft nu een handige handgreep zodat deze beter geopend en gesloten kan worden. Daarnaast is elke Smart-Tech watchwinder nu voorzien van een glazen LCD panel waar de draairichting en het aantal omwentelingen per dag geselecteerd kan worden. Ook zijn er kleine verbeteringen aan de constructie en de motoren. Hierdoor behoren de Benson Smart-Tech watchwinders tot de meest aantrekkelijke watchwinders in haar prijsklasse. 

Ook presenteren wij binnen twee weken de allernieuwste Benson Smart-Tech watchwinders. Deze modellen hebben een donkerbruine kleur en staan op edelstalen voetjes. De watchwinder is voorzien van een touchscreen dat het kiezen van het juiste draaiprogramma nog eenvoudiger maakt. Wij hebben gekozen voor de productie van twee modellen, een model voor 3 horloges en een model voor 6 horloges. De richtprijzen liggen respectievelijk op 349,00 en 499,00 euro. Binnenkort zullen wij deze nieuwe watchwinders uit de Smart-Tech serie presenteren op onze websites.