Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Van Speyk Dutch Diver horloges

Geplaatst op 8 augustus 2015 om 07:16 uur

 Het Nederlandse horlogemerk Van Speyk komt met een primeur. Het produceert enkel nog horloges in Nederland waardoor een grotere nadruk komt te liggen op traditie en kwaliteit. Het nieuwe model de Dutch Diver is hiervan het gevolg. Van Speyk presenteerde dit model al via sociale media en op diverse internationale fora werd al snel bericht over deze nieuwe serie. Als officieel dealer van de Van Speyk horloges kennen wij het horlogemerk al sinds 2011. In onze optiek een goed en stabiel merk dat fraaie horloges heeft, goede kwaliteit biedt en afspraken nakomt. 

Van Speyk Dutch Diver bij BensonTrade.nl

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de productie van de Dutch Diver horloges. Deze serie zal beschikbaar zijn in vijf verschillende modellen. De wijzerplaat kleuren zijn; zwart, wit, grijs, blauw en bruin. De secondewijzer zal rood of geel zijn, als combinatie met de specifieke wijzerplaat kleur. 

Het uurwerk is Japans en automatisch, van Miyota. De waterdichtheid is 200 meter (20ATM) en wordt extra geborgd door een schroefkroon. De horlogekast en band zijn van 316L edelstaal en het glas is origineel saffierglas dat één van de sterkste materialen is als horlogeglas. Van Speyk heeft ook gedacht aan originele accenten zoals een "sandwich dial" (wijzerplaat uit verschillende lagen), speciale secondewijzer en superluminova. 

De pre-order is al geopend

Door de vele positieve recensies op internationale fora heeft Van Speyk de pre-sale al geopend. Dit betekent dat vanaf heden al een Van Speyk Dutch Diver horloge besteld kan worden. De prijs bedraagt 329,00 euro (incl. BTW en verzendkosten). Voor EU klanten biedt Van Speyk eenzelfde prijs (inclusief verzendkosten) en buiten de EU wordt geleverd zonder 21% BTW (ook inclusief verzendkosten). Dit is voor veel klanten heel aantrekkelijk, want de prijs is inclusief alles zodat er niet nog hoge verzendkosten worden berekend. 

Wij zullen de Van Speyk Dutch Diver binnenkort presenteren in onze webshop. Vanaf dat moment zullen alle modellen direct vanuit voorraad leverbaar zijn. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u een Dutch Diver aankopen? Mailt u ons dan voor meer informatie en uw reservering. U verkrijgt dan één van de allereerste geproduceerde Dutch Divers.