Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Benson Black Series deze week leverbaar!

Geplaatst op 14 februari 2016 om 09:48 uur

 Het was even wachten, maar het is dan nu bijna zover...de nieuwe Benson Black Series watchwinders komen deze week binnen. Het Nederlandse watchwinder merk presenteerde deze nieuwe serie enige maanden geleden via diverse websites, fora en blogs. Deze week krijgen wij de Black Series watchwinders binnen in ons magazijn. Op dat moment worden alle pre-orders als eerste verwerkt en verzonden. 

De Benson Black Series watchwinders blinken uit vanwege hun prachtige design, betrouwbare en moderne techniek en fraaie afwerking. In deze prijsklasse zijn er eigenlijk geen watchwinder merken die een soortgelijk product aanbieden dat kan concurreren met de kwaliteit en afwerking van de Benson Black Series watchwinders. 

Elke Benson Black Series watchwinder wordt geleverd met handleiding, certificaat, catalogus en twee jaar internationale garantie. Dit type watchwinder is geschikt voor het opwinden van elk automatisch horloge, ongeacht merk of model. 

Wilt u uw collectie automatische horloges in een prachtige watchwinder opwinden? Onze keus zou op een Benson Black Series watchwinder vallen.